AIRA T-8 BEAT MACHINE, rumpukone

ROLAND
Syntetisaattori
201,00 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Varastossa
 • F-Musiikki TampereVähän jäljellä
 • F-Musiikki TurkuVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
AIRAT8
Ominaisuudet

Tyylisuuntia määrittäneitä soundeja


Rakenna biittejä TR-808, TR-909 ja TR-606 -rumpukoneiden soundeilla sekä muotoaan muuttavilla TB-303 Bass Linen bassotaajuuksilla. T-8 huokuu klassista Roland-karaktääriä TR-8S-, TB-3- ja muissa AIRA-laitteissa käytettävän Analog Circuit Behavior (ACB) -teknologian ansiosta.

Biittikeskus

Kattavalla I/O:lla varustettu T-8 on valmis toimimaan minkä tahansa elektronisen musiikkisetin keskuksena. Kytke ja synkkaa muita AIRA Compact-sarjan laitteita kuten J-6 Chord Synthesizer ja E-4 Voice Tweaker. Tai ota yhteys tietokoneiden audio-ohjelmiin, mobiileihin musiikkisovelluksiin sekä hardware-instrumentteihin USB-C:n tai MIDI:n kautta.

Seitsemän inspiraatioraitaa

T-8:ssa on kuusi rumpuraitaa ja yksi bassoraita jotka yhdistyvät nopeaan äänittämiseen ja käsiohjaukseen rakennetussa ystävällisessä käyttöliittymässä. Ota talteen ja käynnistä 64 patternia, joissa jokaisessa voi olla jopa 32 askelta. Säädä soundeja ja ohjaa osia tekemisen lomassa asiaan omistautuneilla säätimillä ja kytkimillä.

Klassinen workflow nykyaikaistettuna


Aina 1980-luvulta asti biitintekijöiden arvostaman TR-REC step-sekvensserin tukemana TR-8 tekee ideoiden kehittelystä helppoa ilman että komppia tarvitsee koskaan pysäyttää. Reaaliaikainen äänitys, sub stepit sekä velocity laajentavat edelleen sormenpäissäsi olevaa ohjelmointivoimaa. Monipuoliset ominaisuudet kuten step loop, pattern shift ja todennäköisyys tekevät dynaamisten esitysten ja jatkuvasti muuttuvien komppien tekemisestä helppoa.

Aitoa alakertaa

T-8 tuottaa autenttisen TB-303
bassokokemuksen mukaan lukien tavan puristaa, vinguttaa ja säätää soundeja kompin soidessa. Tallenna iskuja, aksentteja ja liukuja perinteisellä step-syötöllä tai soita osia livenä alarivin näppäimillä tai ulkoisella MIDI-ohjaimella.

Maukkaita efektejä.

Luo reunaa, ilmaa ja tunnelmaa T-8:n korkealuokkaisilla efekteillä. Tee rytmeistä ja bassoista likaisempia lihaisalla overdrivellä ja pidä biitit pumppaavina sidechain-kompressoinnilla. Viiveen ja kaiun omilla säätimillä saat lisättyä kaikenlaista avaruudellista väriä komppeihin soiton soidessa.

Missä ja milloin vain

Suodattamalla ison soundin erittäin kompaktiin instrumenttiin T-8 antaa sinulle mahdollisuuden soittaa ja esittää missä tahansa ja koska tahansa haluat. Litiumi-ioni -paristo antaa virtaa 4.5 tunniksi yhdellä latauksella ja tuhti Roland-rakenne antaa eväät biitin teon seikkailuihin vuosiksi eteenpäin.


Ominaisuudet


 • Erittäin helposti liikkuva rytmi- ja bassokone, aidot Roland-soundit
 • Kuusi rytmiraitaa, soundit vaikutusvaltaisista TR-808, TR-909 js TR-606 -rumpukoneista
 • Bassoraita, jossa TB-303 Bass Line:stä periytyvät saha/kanttiaaltomuodot sekä ohjaimet
 • Analog Circuit Behavior (ACB) -teknologia luo uskollisesti uudelleen vintage Roland-instrumenttien soinnin ja käyttäytymisen
 • Klassinen TR-REC -rumpusekvensseri, 64 user patternia ja jopa 32 askelta/pattern
 • Monipuoliset rytmiohjelmointimahdollisuudet, todennäköisyys, sub step, last step sekä velocity
 • Reaaliaikainen äänitys sekä tehokkaat liveominaisuudet kuten step loop, mute, fill, reload sekä pattern shift
 • Väritä ja prosessoi soundeja viiveellä, kaiulla, overdrive-säröllä sekä side chain-kompressorilla
 • Kattavat liitännät, audio, MIDI, synkka I/O sekä AIRA Link
 • Ilman ajureita toimiva USB-C audio/MIDI interface
 • Litiumi-ioniparisto, jopa 4.5 tuntia toimintaa yhdellä latauksella
 • Tukeva rakenne sekä korkealuokkaiset kumitassut
 • Kytkeydy toisiin AIRA Compact- sekä normaaleihin MIDI-laitteisiin lisävarusteena saatavilla BOSS TRS MIDI-kaapeleilla
 • Lue lisää
  Tuotekuvaus
  T-8 Beat Machine on minikokoinen rytmikone, johon on ladattu legendaariset Roland TR-rummut sekä basso jäljittelemättömästä TB-303:sta. Rakenna acid-jameja tai trap bangereita lennossa instuitiivisella 16 askeleen sekvensserillä, säädä soundeja omilla säätimillä ja askartele biittejä työkaluilla, jotka stimuloivat ideoita ja tuovat hauskuuden takaisin.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:AIRA T-8 BEAT MACHINE, rumpukone
  Arviosi