Bassot aloittelijalle

Tästä kategoriasta löydät F-Musiikin suosittelemia bassokitaroita aloittelijoille. Kun olet ostamassa ensimmäistä bassokitaraa, kannattaa kiinnittää huomioita basson kokoon, skaalan ja kaulan pituuteen sekä basson helpposoittoisuuteen. Lyhytskaalainen basso on aloittelijalle helpompi soittaa kuin pitkäskaalainen basso. Sopiva basso itselle löytyy parhaiten kokeilemalla. Me autamme sinua valitsemaan sopivan basson, millä pääset alkuun! Muista, että saat asiantuntevaa tukea basson valintaan myös chatista!

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
 1. Yamaha TRBX304 WHITE AKTIIVIBASSO
  Yamaha
  TRBX304 WHITE AKTIIVIBASSO
  Yamaha TRBX304 WHITE aktiivibasso tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuolisen äänialan esiintyville artisteille. Osana TRBX-300 sarjaa tämä basso yhdistää loistavan soittobalanssin ja tehokkaan aktiivielektroniikan tarjoten vertaansa vailla olevan äänenlaadun ja luotettavuuden.
  Yamaha TRBX304 WHITE aktiivibasso on ammattitason valinta niille, jotka vaativat parasta niin keikoilla kuin studioissakin. Se tarjoaa tinkimätöntä laatua, monipuolisuutta ja luotettavuutta kaikissa tilanteissa. Lisätietoja
  Tarjoushinta 375,20 € Normaali hinta 469,00 €
per sivu