Bose L1 PRO – voittamattomat kannettavat PA-järjestelmät

Bose L1 PRO – voittamattomat kannettavat PA-järjestelmät

Bose L1 -sarja on täydellinen valinta DJ-, trubaduuri-, bändi- ja puhekäyttöön, kun tarvitset kätevästi kuljetettavaa ja huippulaadukasta äänentoistoa.

Hämmästyttävä suorituskyky. Kuljeta, kokoa ja pakkaa helposti.
Jokainen L1 Pro -järjestelmä tarjoaa hämmästyttävän selkeän 180 asteen äänenpeiton ja upean bassotoiston. Sisäänrakennetussa monikanavamikserissä on taajuuskorjain, kaiku, ja phantom-virta, sekä Bluetooth-ominaisuudet. Lisäksi käytössäsi on täydellinen ToneMatch-esiasetusten valikoima. Voit ohjata järjestelmää myös ilmaisella Bose L1 Mix -sovelluksella mobiililaitteellasi.


 1. l1pro8.jpg
  BOSE
  L1 PRO 8 Äänentoistojärjestelmä.
  Bose L1 Pro8 on yksi parhaimmista kevyistä PA-laitteista, jossa yhdistyy ainutlaatuinen suorituskyky ja poikkeuksellisen helppo käyttö ja siirreltävyys. Line Array -tyylisessä kaiutinyksikössä on kahdeksan korkeatasoista 2'' Neodymium -elementtiä, joka mahdollistaa jopa 180 asteen kuuntelualueen. Vahvistinyksikköön integroidussa subwooferissa on ovaalinmuotoinen RaceTrack driver -bassoelmentti, joka tuottaa tuhdin bassotoiston jokaiseen esitykseen. Integroituun mikseriin voit liittää erilaisia mikrofoneja, soittimia tai muita äänilähteitä. Optimoitujen EQ-asetusten avulla on todella helppoa esittää live-musiikkia tai tallennettua musiikkia. Voit hyödyntää myös Bose L1 Mix -sovellusta, jolla voidaan ohjata laitteiston toimintoja omalla älypuhelimella. Bose L1 Pro8 on erinomainen valinta kannettavaksi PA-laitteeksi pienille akustisille keikoille tai DJ-käyttöön sekä presentaatioihin.
  1 268,00 €
 2. l1pro16.jpg
  BOSE
  L1 PRO 16 Äänentoistojärjestelmä.
  Bose L1 Pro16 on yksi parhaimmista kevyistä PA-laitteista, jossa yhdistyy ainutlaatuinen suorituskyky ja poikkeuksellisen helppo käyttö ja siirreltävyys. Line Array -tyylisessä kaiutinyksikössä on 16 korkeatasoista 2'' Neodymium -elementtiä, joka mahdollistaa jopa 180 asteen kuuntelualueen. Vahvistinyksikköön integroidussa subwooferissa on ovaalinmuotoinen RaceTrack driver -bassoelmentti, joka tuottaa tuhdin bassotoiston jokaiseen esitykseen. Integroituun mikseriin voit liittää erillaisia mikrofoneja, soittimia tai muita äänilähteitä. Optimoitujen EQ-aetusten avulla on todella helppoa esittää live-musiikkia tai tallennettua musiikkia. Voit hyödyntää myös Bose L1 Mix -sovellusta, jolla voidaan ohjata laitteiston toimintoja omalla älypuhelimella. Bose L1 Pro16 on erinomainen valinta kannettavaksi PA-laitteeksi akustisille keikoille tai DJ-käyttöön sekä presentaatioihin.
  1 999,00 €
 3. l1pro32sub1.jpg
  BOSE
  L1 PRO32+SUB1 Äänentoistojärjestelm
  L1 Pro32 ja Sub1 aktiivinen bassoyksikkö muodostavat yhdessä 32-elementtisen Articulated Line Array -järjestelmän, joka tuottaa erittäin selkeää ääntä. 180 asteen vaakasuuntaisen peiton, erittäin hyvin kohdistetun pystysuuntaisen peittoalueen ja tähänastisista L1-järjestelmistä etäisyyteen nähden korkeimman SPL-suorituskyvyn ansiosta järjestelmä takaa monitahoiset äänen yksityiskohdat sekä selkeän ja tasaisen äänen jopa suurten tilojen reunoille.

  L1 Pro32 tarjoaa ensiluokkaisen äänen DJ-esityksille, laulaja-lauluntekijöille ja bändeille yleisöä unohtamatta. Parhaan mahdollisen äänentoiston ansiosta voit keskittyä esiintymiseen.
  2 950,00 €

 

KATSO VIDEO

Huippuartisti Ida Elina ja Bose L1 Pro 32 + SUB2 F-Musiikki Vantaan lavalla: