CATALYST - palkitut ja mullistavat uutuusvahvistimet!

CATALYST - palkitut ja mullistavat uutuusvahvistimet!

Catalyst-kitaravahvistinperhe sai "Best in Show: Gotta Stock It" -palkinnon vuoden 2022 NAMM-näyttelyssä!

Catalyst®-perheeseen kuuluu kolme kaksikanavaista kombovahvistinta, jotka toimivat kuten perinteiset kitaravahvistimet, mutta tarjoavat lisäksi nykyaikaisten vahvistimien monipuoliset ominaisuudet. Catalyst 60 on täydellinen vahvistin harjoitteluun, äänitykseen ja esiintymiseen pienissä keikkapaikoissa. Catalyst 200:n suorituskyky riittää suurimmillekin lavoille. Jokaiselle soittajalle löytyy sopiva Catalyst-vahvistin.

Catalyst-vahvistimet tarjoavat kuusi erilaista vahvistinmallia – kirkkaasta puhtaasta soundista nykyaikaiseen high gain -toistoon. Niissä on käytetty Line 6:n kuuluisia HX®-äänisuunnittelutekniikoita poikkeuksellisen laadukkaan soundin ja tuntuman takaamiseksi.

Nämä tehokkaat ja tukevarakenteiset kombot sopivat niin lava- kuin studiokäyttöönkin, ja niissä on XLR-linjalähtö ja 4-kanavainen USB-tallennusliitäntä. Mukana ovat myös kullekin vahvistintyypille räätälöidyt Boost-piirit, erillinen Reverb-osio kuudella kaikutyypillä, 18 lisäefektiä, efektilooppi, Power Amp -sisääntulo Catalystin käyttämiseen tehollisena kaiuttimena, MIDI-ominaisuudet ja tehonvaimennusvaihtoehdot millä tahansa volyymilla soittamiseen. Ilmainen Catalyst Edit -sovellus pöytäkoneille ja mobiililaitteille tarjoaa kattavat muokkausominaisuudet.