Kamat kesäkuntoon!

Kamat kesäkuntoon!

Tuo kitarasi tai bassosi keväthuoltoon F-Musiikkiin 19.4.-15.5.

Nyt on aika laittaa soittokamat kesäkuntoon! Suomen vaihteleva sää ja eri vuodenajat koettelevat myös instrumentteja. Kesän korvilla on hyvä aika muistaa huollattaa soittimet ja hankkia huoltotarvikkeet. Hyvin huollettu soitin säilyy ja soi pidempään – ja paremmin!

Toinen kielisetti kaupan päälle!

Tarjoamme kitaran tai basson perushuollon yhteydessä toisen D'Addario -kielisetin kaupan päälle 19.4.-15.5.2022. Tuo soittimesi huollettavaksi F-Musiikin myymälään. Perussäätöön kuuluu: uudet D'Addario-kielet, kielten vaihto, kaularaudan säätö, otelaudan puhdistus/öljyäminen, intonaation säätö, kielten korkeuden/tallan säätö, yleiskunnon tarkistus. Perussäädön hinta on 79 €-89 €.

F-Musiikilla palvelee oma kielisoitinverstas, pianoverstas sekä elektroniikkahuolto, joihin voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai piipahtamalla missä tahansa myymälässä.

Älä unohda huoltotarvikkeita

Valikoima D'Addario Planet Waves -kitarahuoltotuotteita -25%. Tarjous voimassa 19.4.-15.5.2022. Tuotteita rajoitettu erä.

  1. Planet waves Fret polishing system
    Planet waves
    Fret polishing system
    D'Addario Fret Polishing System on helppo tapa pitää huolta kitaran otelaudan nauhoista. Viiden puhdistusliinan ja kätevän sapluunan avulla voidaan poistaa lika ja hapettumat sekä kiillottaa nauhat uuden veroisiksi.
    9,49 €
  2. Planet waves PWHPK03 Humidipack restore kit
    Planet waves
    PWHPK03 Humidipack restore kit
    Humidipak Restore Kit on huoltovapaa kaksitoiminen kosteutusjärjestelmä erityisen kuivan soittimen kostutukseen. Patentoitu Humidipak- järjestelmä pitää ihanteellisen 45-50% kosteuden yllä useita kuukausia, käytännössä juuri kuivien talvikuukausien yli Suomessa. Voit huoletta jättää kitarasi koteloon pitkäksikin aikaa ilman riskiä rungon tai kaulan vioittumisesta.
    Vaihtopusseja on saatavana refill -pakettina ( koodi PWHPRP03 )
    35,99 €
  3. Planet waves KOSTUTIN PIENSOITTIMILLE
    Planet waves
    KOSTUTIN PIENSOITTIMILLE
    D'Addario kostutin pienille akustisille soittimille. Helppokäyttöistä ja turvallista kostutinta voidaan käyttää kaikkien puisten instrumenttien, kuten viulun, sellon ja puupuhaltimien kanssa. Kostutin asetetaan soittimen omaan koteloon tai kantolaukkuun yhdessä instrumentin kanssa.
    9,49 €