Kamat kesäkuntoon!

Kamat kesäkuntoon!

Tuo kitarasi tai bassosi keväthuoltoon F-Musiikkiin 19.4.-15.5.

Nyt on aika laittaa soittokamat kesäkuntoon! Suomen vaihteleva sää ja eri vuodenajat koettelevat myös instrumentteja. Kesän korvilla on hyvä aika muistaa huollattaa soittimet ja hankkia huoltotarvikkeet. Hyvin huollettu soitin säilyy ja soi pidempään – ja paremmin!

Toinen kielisetti kaupan päälle!

Tarjoamme kitaran tai basson perushuollon yhteydessä toisen D'Addario -kielisetin kaupan päälle 19.4.-15.5.2022. Tuo soittimesi huollettavaksi F-Musiikin myymälään. Perussäätöön kuuluu: uudet D'Addario-kielet, kielten vaihto, kaularaudan säätö, otelaudan puhdistus/öljyäminen, intonaation säätö, kielten korkeuden/tallan säätö, yleiskunnon tarkistus. Perussäädön hinta on 79 €-89 €.

F-Musiikilla palvelee oma kielisoitinverstas, pianoverstas sekä elektroniikkahuolto, joihin voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai piipahtamalla missä tahansa myymälässä.

Älä unohda huoltotarvikkeita

Valikoima D'Addario Planet Waves -kitarahuoltotuotteita -25%. Tarjous voimassa 19.4.-15.5.2022. Tuotteita rajoitettu erä.

 1. pw_hpk_03.jpg
  PLANET WAVES
  PWHPK03 Humidipack restore kit
  Humidipak Restore Kit on huoltovapaa kaksitoiminen kosteutusjärjestelmä erityisen kuivan soittimen kostutukseen. Patentoitu Humidipak- järjestelmä pitää ihanteellisen 45-50% kosteuden yllä useita kuukausia, käytännössä juuri kuivien talvikuukausien yli Suomessa. Voit huoletta jättää kitarasi koteloon pitkäksikin aikaa ilman riskiä rungon tai kaulan vioittumisesta.
  Vaihtopusseja on saatavana refill -pakettina ( koodi PWHPRP03 )
  38,90 €