Syksy alkaa Äffästä!

Syksy alkaa Äffästä!

Syksyn supertarjoukset F-Musiikista!

Syksy on uuden aloittamisen ja oppimisen aikaa! Paras motivaatio harjoitteluun lähtee laatusoittimista. F-Musiikista löydät syksyn hittituotteet, olitpa sitten aloittelija tai virtuoosi.

Kokosimme tähän syksyn parhaat tarjoukset ja suosituimmat tuotteet. Tarjoukset voimassa F-Musiikin myymälöissä ja verkkokaupassa 18.9.2022 saakka, tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tarjoukset koskevat myymälöissä ja varastossa olevia tuotteita.

Syksyn huipputarjouksia ja suosikkeja

  1. Yamaha DTX402KRL Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX402KRL Sähkörumpusarja
    DTX402KRL - Sähkörumpusetti.
    Yamahan DTX402 -sarjan edullisimman setin uusin versio sisältää kupongin jolla voit lunastaa kaksi ilmaista verkko-oppituntia Yamaha-musiikkikoulun opettajan kanssa. Skannaa QR-koodi, rekisteröi tuotteesi ja lunasta verkkotunti.
    Rekisteröinti sisältää myös pidennetyn takuun, joka on yhteensä 36 kuukautta!
    Setti sisältää DTX402 modulin, hiljaisen bassorummun pedaalin ja uusitut padit.
    Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402-modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen sähkörumpusetti soveltuu hyvin kotikäyttöön ja oppilaitoksille.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
    499,90 €
  2. Yamaha DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamahan uuden DTX402 -sarjan DTX432K malli sisältää uuden DTX402 modulin, uusitut padit sekä tavanomaisen bassorummun pedaalin. Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402 -modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen setti niin kotiin ja erinomainen valinta koulukäyttöön.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
    598,90 €
  3. Yamaha Poikkihuilu YFL-212
    Yamaha
    Poikkihuilu YFL-212
    YFL-212 on suunniteltu vieläkin paremmaksi. Huiluun on tehty pieniä, mutta merkittäviä muutoksia. Ranskalaistyyppinen koneisto, uudelleen muotoillut tyynykupit, uusi tyynymalli, koneiston akselit entistä kestävämmät, parempi korroosion kestävyys, Yamahan uniikki CY-suukappale.
    699,00 €
    Arvio:
    100%
  4. Yamaha Alttosaksofoni YAS-280
    Yamaha
    Alttosaksofoni YAS-280
    Yamaha YAS-280 alttosaksofoni tarjoaa luotettavan instrumentin saksofonin soiton aloittamiseen. YAS-280 alttosaksofonissa on selkeä ja puhdas ääni ja erinomainen intonaatio sekä oppilastason alttosaksofoniksi yllättävän korkelaatuisia ominaisuuksia. Yamaha YAS-280 onkin yksi suosituimmista oppilastason alttosaksofoneista, mitä markkinoilla on saatavilla.
    1 199,00 €
    Arvio:
    80%
  5. Beyerdynamic Langaton Bluetooth Speakerphone
    Beyerdynamic
    Langaton Bluetooth Speakerphone
    PHONUM langaton Bluetooth kaiutinpuhelin toimii yhdessä älypuhelimen kanssa Bluetooth-yhteyden tai USB-liitännän kautta. Kehittynyt tekniikka poimii hyvin puheen muusta taustaäänestä ja samalla eliminoi häiritsevän kaiun. Laadukas ympärisäteilevä kaiutin kattaa helposti kuuntelutilan huoneessa. Soveltuu erityisen hyvin kokous- ja konferenssikäyttöön.
    Tarjoushinta 139,50 € Normaali hinta 199,00 €
  6. Yamaha HPH-MT7B Kuuloke, musta
    Yamaha
    HPH-MT7B Kuuloke, musta
    Yamaha HPH-MT7 on laadukas studiotasoinen suljettu monitorikuuloke, jossa on tasapainoinen ja eroittelukykyinen äänentoisto. HPH-MT7 monitorikuuloke sopii erinomaisesti studiokäyttöön sekä live-esityksiin korkean äänenpaineen ja kestävän rakenteen ansiosta.
    185,00 €
  7. Casio PXS1000RD digitaalipiano/punainen
    Casio
    PXS1000RD digitaalipiano/punainen
    Casio Privia -sarjan kompakti ja monipuolinen digitaalipiano täysikokoisella vasarakoneistolla.
    Aidontuntuisen pianokosketuksen ja autenttisen pianosoundin lisäksi voidaan käyttää eri audiotallenteita Bluetooth -yhteyden avulla.
    599,00 €
  8. Yamaha HPH-MT5B Kuuloke, musta.
    Yamaha
    HPH-MT5B Kuuloke, musta.
    Yamaha HPH-MT5 on laadukas studiotasoinen suljettu monitorikuuloke, jossa on tasapainoinen ja eroittelukykyinen äänentoisto. HPH-MT5 monitorikuuloke sopii hyvin myös henkilökohtaiseen käyttöön keveyden ja taitettavan pääpannan ansiosta.
    129,00 €
  9. Ortega Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortega
    Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortegan RSTC5M on mattapintainen nailonkielinen kitara seetrikannella. Tämä Student-sarjan kitara tarjoaa enemmän kuin aloittelijan mallin ominaisuudet, ja se on laadukas ja helpposoittoinen vaihtoehto kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille.
    Kitaran rakenteessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten seetriä (laminoitua) kannessa, catalpaa sivuissa ja pohjassa sekä pähkinäpuusta valmistettua otelautaa. Mattanatural-väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja 4/4-koko tekee siitä sopivan kaikenkokoisille soittajille. Lisäksi Ortega Custom made -kielet ja kaulan leveys (52 mm) tarjoavat mukavan ja helposti hallittavan soittokokemuksen.
    Hanki oma Ortega-kitarasi ja sukella musiikin maailmaan!
    159,90 €
    Arvio:
    80%
  10. Planet waves Eclipse kromaattinen klipsiviritin, musta
    Planet waves
    Eclipse kromaattinen klipsiviritin, musta
    Eclipse on kätevä kromaattinen klipsiviritin kitaroille ja bassoille ja se on varustettu selkeällä värinäytöllä. Eclipse -viritin mahdollistaa tarkan ja nopean virityksen myös live-esityksissä. Säädettävän näytön avulla Eclipse toimii myös vasenkätisissä kitaroissa.
    13,99 €
    Arvio:
    100%
  11. Planet waves GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
    Planet waves
    GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
    Helppokäyttöinen ja tehokas akustisen kitaran kostutin. Suositellaan käytettäväksi erityisesti talvikuukausina, jolloin ilmankosteus on matala. Säännöllisesti käytettynä estää puun liiallisen elämisen ja halkeilun sekä pitää kitaran soittokuntoisena. Uuden kitaran takuu edellyttää riittävän kosteuden ylläpitämistä ympäri vuoden.
    9,49 €
    Arvio:
    100%
  12. Beyerdynamic DT 1990 PRO Avoimet kuulokkeet
    Beyerdynamic
    DT 1990 PRO Avoimet kuulokkeet
    Ammattitason avoimet referenssikuulokkeet miksaukseen, masterointiin, äänitykseen ja musiikin kuunteluun.
    Evoluutiomalli legendaarisista DT990pro-kuulokkeista. Tesla 2.0 - teknologialla varustettu DT1990PRO-malli on kerännyt ylistystä ammattilaisilta äänenlaadustaan. Ilman kompromisseja suunniteltu premium-kuuloke vaativaan käyttöön.
    499,00 €
  13. Beyerdynamic DT 770 M Suljettu monitorikuuloke
    Beyerdynamic
    DT 770 M Suljettu monitorikuuloke
    Laadukas suljettu kuuloke on suunniteltu erityisesti rumpaleille ja live-miksaajille. Ulkopuolisten äänen vaimennus on erittäin tehokas, jopa 35 dBA. Hyvä käyttömukavuus mahdollistaa pitkän yhtäjaksoisen käytön. Kuulokkeen kaikki komponentit on helposti vaihdettavissa uuteen. Kaikki Beyerdynamicin kuulokkeet on valmistettu saksassa.
    169,00 €
  14. D'addario Acoustic Guitar XS PB Light
    D'addario
    Acoustic Guitar XS PB Light
    D'Addarion XS-kielisarjan valmistuksessa on käytetty uutta vallankumouksellista teknologiaa, jossa yhdistyy XT, NYXL ja EXP -kielisarjojen parhaat ominaisuudet. Kaikki XS -sarjan kielet on päällystetty ohuella kosteutta hylkivällä materiaalilla ja ovat kestävämpiä ja säilyttävät vireensä ja sointinsa pidempään.
    21,99 €
    Arvio:
    100%
  15. D'addario Electric Guitar XS Nickel 10-46
    D'addario
    Electric Guitar XS Nickel 10-46
    D'Addarion XS-kielisarjan valmistuksessa on käytetty uutta vallankumouksellista teknologiaa, jossa yhdistyy XT, NYXL ja EXP -kielisarjojen parhaat ominaisuudet.
    Kaikki XS -sarjan kielet on päällystetty ohuella kosteutta hylkivällä materiaalilla ja ovat kestävämpiä ja säilyttävät vireensä ja sointinsa pidempään.
    19,99 €
    Arvio:
    100%