Hanki soivat joululahjat edullisesti Black Friday -tarjouksista!


Black Friday -supertarjouksia F-Musiikissa perjantaina 23.11. Seuraa F-Musiikin nettisivuja, Facebookia ja Instagramia, ja tule tekemään löytöjä lähimpään F-Musiikin myymälääsi tai verkkokauppaan perjantaina!

BLACK FRIDAY -tarjouksia VAIN perjantaina 23.11. esimerkiksi nämä:

Paljon lisää BLACK FRIDAY -tarjouksia myymälöissä ja verkkokaupassa 23.11. Myös myymäläkohtaisia tarjouksia. Tuotteita rajoitettu erä.

SELAA VERKKOKAUPAN TARJOUSTUOTTEITA TÄSTÄ.


BLACK FRIDAY – VARASLÄHTÖ!

Nämä huippuohjelmistot puoleen hintaan koko Black Friday -viikon ajan 19.11.-26.11.


Presonus Studio One 4 Professional -äänitysohjelma -50 %

Presonus Studio One 4 Professional on ammattitason Audio MIDI Sekvensseriohjelma (DAW-lisenssi). Helppokäyttöinen ja nopea äänitysohjelma on suunniteltu erityisesti Beat- ja Loop- tuotantoon ja siinä rajoittamaton määrä audio-, instrumentti- ja efektikanavia.

Nyt vain 199 € (norm. 398 €)


Presonus Notion 6 -nuotinnusohjelma -50 %

Uuden sukupolven Presonus Notion 6 nuotinnusohjelman avulla on entistä helpompaa säveltää ja tuottaa musiikkia ammattitasoisesti. Ohjelma tunnistaa myös käsin kirjoitetun nuotinnuksen esim. tabletin ruudulle. Notion 6-ohjelman avulla voidaan tulostaa yksittäisiä nuottirivejä, kitaratabulatuureja ja orkesterisovituksia pdf-muodossa. Ohjelmassa on laaja soundikirjasto, sisältäen laadukkaita piano-, orkesteri-, kitara-, basso- ja rumpusoundeja. Käytettävissä on myös 8-kanavainen mikseri efekteillä. Tukee kaikkia VST2 Plug-in virtuaalisoundeja.

Nyt vain 79 € (norm. 158 €)