YAMAHA

Yamaha Corporation on suuri japanilainen valmistavan teollisuuden yritys. Yamaha Corporationilla on kolme päätoimialaa, jotka ovat soittimet (pianot, digitaaliset soittimet, puhaltimet, jousisoittimet, lyömäsoittimet ja muut musiikkituotteet), äänentoistolaitteet (myös tietoliikennelaitteet) ja muut tuotteet (elektroniset laitteet, ajoneuvojen sisäosien puuosat, teollisuusautomaatio, golftuotteet, vapaa-ajan tuotteet ja jotkin muut liiketoiminta-alueet)
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-50 / 1328

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. U1 SH PE SILENT PIANO (MYYNTITILI)
  YAMAHA
  U1 SH PE SILENT PIANO (MYYNTITILI)

  Erittäin hyväkuntoinen Yamahan Silent piano. Ostettua F-Musiikista huhtikuussa 2018. Soitin on aiempaa SH sarjaa. Uusin Silent versio on SH2. Viritetty säännöllisesti. 

  Soitin on F-Musiikilla myyntitilissä yksityisasiakkaan lukuun. Tuote ei ole tilattavissa verkkokaupasta, vaan kaupan ja toimituksen ehdot sovitaan ainoastaan Vantaan kivijalkamyymälässä paikan päällä.

  Lisätietoja:
  Jani Sutenius 010 3207 407

  Hinta ei sisällä lisättävää eikä vähennettävää arvonlisäveroa.

  Lisätietoja
  9 000,00 €
 2. yas875ex04.jpg
  YAMAHA
  Alttosaksofoni YAS-875EX 05 Custom
  Uusi Yamaha Custom EX alttosaksofoni on suunniteltu yhteistyössä maailman lahjakkaimpien saksofonisten kanssa, kuten Nobuya Sugawa, Jean-Yves Fourmeu ja Otis Murphy. Suunnittelussa on otettu merkittäviä edistysaskelia, jotta soitin kuulostaa hyvältä ja jota on mukava soittaa. Koneiston uusi muotoilu ja asemointi ovat parantaneet soittimen ergonomiaa merkittävästi. Saksofonin alamutkan valmistusprosessia on parannettu. Ala-C ja -D äänireikien halkaisijaa on pienennetty, jotta äänet syttyisivät herkemmin. Yamaha saksofonit ovat tunnettuja fantastisesta intonaatiostaan ja uusi Custom EX ei tee poikkeusta. Yamaha on optimoinut Custom EX:n äänireikien paikat ja koot uudelleen ja näin intonaatio on parempi kuin koskaan. Lisätietoja
  4 689,00 €
Sivu
per sivu