Yamaha

Yamaha Corporation on suuri japanilainen valmistavan teollisuuden yritys. Yamaha Corporationilla on kolme päätoimialaa, jotka ovat soittimet (pianot, digitaaliset soittimet, puhaltimet, kielisoittimet, lyömäsoittimet ja muut musiikkituotteet), äänentoistolaitteet (myös tietoliikennelaitteet) ja muut tuotteet (elektroniset laitteet, ajoneuvojen sisäosien puuosat, teollisuusautomaatio, golftuotteet, vapaa-ajan tuotteet ja jotkin muut liiketoiminta-alueet)
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 1477

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Yamaha Bb-Trumpetti YTR-8335LAS 02, hopeoi
    Yamaha
    Bb-Trumpetti YTR-8335LAS 02, hopeoi
    Uudistunut 2. sukupolven Yamaha Custom Wayne Bergeron malli. YTR-8335LA(S) -mallissa kaikki perusmateriaaleista itsenäisiä venttiilikoteloita yhdistäviin kannakkeisiin on huolellisesti analysoitu ja jalostettu parantamaan hengitystehokkuutta ja ihanteellista soittovastusta. Uudet fosforipronssiset pohjakorkit on kiinnitetty suoraan venttiilipesään ja siksi niillä on merkittävä vaikutus äänen sävyyn. Loistavan korkean rekisterin lisäksi uudet pohjakorkit lisäävät keskirekisterin harmonista rikkautta. Lisätietoja
    3 199,00 €
  2. Yamaha C2XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä
    Yamaha
    C2XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä

    Yamaha CX-sarjan flyygeleissä on normaalia tukevampi runko ja GPX-suunnitteluperiaatteella toteutettu kaikupohja, joiden ansiosta flyygelin ääni on hyvin kaunis ja eroittelukykyinen. Vasaroiden huopamateriaali on sama kuin Yamahan CFX-konserttiflyygelissä.


    Systemaattisen kehitystyön ansiosta C2X -kokoluokka haastaa soinnillisesti pykälää suurempia malleja, joka on johtanut kasvavaan suosioon maamme oppilaitoksissa.


    C2XSH3PE on C2X -flyygelin Silent-versio.

    10 vuoden lisätakuu...


    Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

    Lisätietoja
    41 950,00 €
per sivu