CP73 Yamaha stage piano

YAMAHA
Keikkapiano
1 790,00 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Vähän jäljellä
 • F-Musiikki OuluVähän jäljellä
 • F-Musiikki TurkuVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
CP73
Ominaisuudet
Koskettimisto:
CP73 on täydellinen ratkaisu paljon matkustavalle kosketinsoittajalle. Kompakti 73-äänen Balanced Hammer -koskettimisto takaa autenttisen sähköpianotuntuman, mutta soveltuu myös erinomaisesti urku- ja syntikkasoundien soittamiseen. Kompakti soitin painaa vain 13 kg. Kevyestä painostaan huolimatta soitin on viimeistelty laadukkaasta alumiinista.

Maailman kuuluisin studiopianosoundi alkuperäisvalmistajalta
Pianoäänet ovat tallennettu loistokkaista YAMAHA CFX-, YAMAHA S700 ja Bösendorfer Imperial 290 -konserttiflyygeleistä. Mukana ovat myös legendaariset U1- ja SU7-pystypianot.
Laadukkaat CP80, Rhodes, Wurlizer ja Hohner Clavinet.edustavat elektromaagneettisia klassikkosoittimia. Sub-kategoria puolestaan tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita analogisyntetisaattoreita ja muita lisäsoitinääniä.

Soundilaajennukset
CP73 on ensimmäinen CP-sarjan keikkapiano, josta löytyy sisäänrakennettu laajennusmuisti laadukkaille lisäsamplekirjastoille. Ensimmäiset julkaisut ovat jo täällä: studiomaailmasta tuttu C7-klassikkoflyygeli, 1976 vuoden Tine-Electric -sähköpiano sekä särmikäs Reed-Electric -sähköpiano.

Katkeamaton soundinvaihto (Seamless Sound Switching)
Katkeamaton soundinvaihto toimii ns. Live Set -muistitilassa. Live Set voi koostua jopa kolmesta osasta (Piano, E-Piano, Sub) sekä niihin liityvistä efekti- ja soundiasetuksista.

Intuitiivinen ohjauspaneeli
Etupanelin yli 75 potikkaa, liukua ja näppäintä takaavat helppokäyttöisyyden sekä huipputason hands-on -ohjattavuuden. Ainutlaatuinen Advance-tila mahdollistaa kuitenkin etupaneelin täydellisen ohikytkennän monipuolisempia efektireitityksiä silmällä pitäen.

USB MIDI/audio -toiminnallisuus Mac/PC/iOS -tietokoneympäristössä, Master-keyboard -toiminnot
CP73 toimii kaksisuuntaisena MIDI-ohjaimena sekä äänikorttina Mac/PC ja iOS -tietokoneympäristössä. Tämän lisäksi CP voi toimia 4-osaisena/kanavaisena MIDI-masterohjaimena monipuolisine toimintoineen. Yksittäisillä MIDI-kanavalla voidaan lähettää mm. erilliset MSB/LSB/PC -soundinvaihdot.
Korkeatasoiset Mac/PC (ASIO) -ajurit takaavat ammattimaisen matalat latenssiarvot.
Käytä livenä ohjelmistoja, kuten MainStage, Ableton, Cubase.
Pelkkä USB-kaapeli riittää!!!

VCM-efektiprosessointi (Virtual Circuit Modeling)
Yamaha Pro Audio -derivoidut huipputason efektimallinnukset

Ominaisuudet
 • 73-äänen BHS -koskettimisto (Balanced Hammer Standard). Matta pinta
 • AWM-äänigenerointi
 • 128-äänen polyfonia
 • Osat: Piano/E.Piano/Sub
 • Insert-efektit: Piano: 2 järjestelmää (1: Damper Resonance / 2: Compressor, Distortion, Drive, Chorus), E. Piano: 3 järjestelmää (1: Drive / 2: Auto Pan, Tremolo, Ring Modulator, Touch Wah, Pedal Wah, Compressor / 3: Chorus1, Chorus2, Flanger, Phaser1, Phaser2, Phaser3), Sub: 1 järjestelmä (Chorus/Flanger, Rotary Speaker, Tremolo, Distortion)
 • Master efektit: Reverb, Delay ja 3-alueinen EQ
 • Ulostulot: L/MONO
  • Väri: Musta
 • Lue lisää
  Tuotekuvaus
  Uudistettu CP-stagepiano on täällä! YAMAHA CP -stagepiano on jo vuosikymmenten ajan ollut huippupianistien luottotyökalu. Uusi CP vie laatustandardin uudelle tasolle. Yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 45-vuoden innovatiivisuus digitaalisen musiikkiteknologian edelläkävijänä yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi tyylikkään alumiinikuoren uumenissa. Akustiset pianot, sähköpianot, elektromagneettiset klassikkosoittimet sekä muut synteettiset soitinäänet edustavat viimeisintä samplaus- ja mallinnusteknologiaa. Kompakti 73-äänen Balanced Hammer -koskettimisto takaa autenttisen sähköpianotuntuman, mutta soveltuu myös erinomaisesti urku- ja syntikkasoundien soittamiseen. Intuitiivisen helppokäyttöinen ohjauspaneeli on käyttäjälähtöisyydeltään sekä monipuolisuudeltaan markkinoiden ehdotonta huippua. YAMAHA CP 73 - vakiona mukana maailman eniten äänitetyt studioflyygelit.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:CP73 Yamaha stage piano
  Arviosi
  Lisää merkiltä YAMAHA
  1. apx600bl.jpg
   YAMAHA
   Apx600BL musta elektro-ak. kitara
   Yamahan elektroakustisen APX- sarjan kitaroiden erityinen muotoilu mahdollistaa soitettavuuden, joka on lähellä sähkökitaraa, (skaala 634 mm.).
   APX-sarjan kitaroiden tavallista ohuempi kaikupohja soi tasapainoisesti. Nämä kitarat ovat suosittuja erityisesti lava- ja studiokäytössä. Uusitussa APX600 sarjassa on
   uusittu rimoitus joka tuo alaäänin muhkeutta ja kapeampi kielten väli yhdessä lyhyen skaalan kanssa tekee kitaroista entistäkin helpomman soittaa.
   349,00 €
  2. fs820bl.jpg
   YAMAHA
   FS820BLII Folk kitara black
   Yamahan FG ja FS-sarjaa on tehty jo 50:n vuoden ajan ja kuuluu maailman suosituimpiin teräskielisiin kitaroihin tarjoten hyvän hinta/laatusuhteen. . FS on FG:n folk-koppainen sisarmalli. Kitaran kokopuinen kansi mahdollistaa voimakkaan ja täyteläisen äänen. Uusittu rimoitus tuo ääneen lisää herkkyyttä ja korostaa erityisesti ala- ja keskiääniä tuoden niihin erityistä muhkeutta.
   Pienen kokonsa ansiosta sopii hienosti fingerstyle soittoon kuin myös nuorille joille FG-sarja tuntuu liian isolta.
   395,90 €
  3. rs320_vintagewhite_f_0001.jpg
   YAMAHA
   RS320VW Revstar sähkökit Vge White
   Yamaha Revstar- sarja avaa uuden lehden sähkökitaroiden maailmassa! Persoonallinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä Yamahan maailmankuuluun soitinrakennustaitoon tekevät Revstar -sähkökitaroista klassikon jo syntyessään. Revstar -sarjan Custom -käämityt mikrofonit on sovitettu jokaiseen kitaraan yksilöllisesti. Tyylikkäät metalliosat ovat saaneet vaikutteita 60-luvun Custom Café Racer -moottoripyöristä. Harkitusti muotoillun rungon ja kaulan uuden liimakiinnityksen ansiosta soittotuntuma on erinomainen.
   421,90 €