Prolyte on Euroopan johtava trussien, lavojen ja nostimien valmistaja.

Prolyte Group on iloinen saadessaan ilmoittaa Suomen jakeluyhteistyön aloittamisesta F-Musiikin / F-Pro Esitystekniikan kanssa. F-Prolla on toimipisteet Helsingissä, Espoossa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Seinäjoella. Yhtiön keskusvarasto sijaitsee Vantaalla. Kumppanuus F-Pron kanssa tuo suomalaisten asiakkaiden ulottuville tuotteet, palvelut ja koulutukset, jotka ovat tehneet Prolytestä maailman johtavan innovatiivisten lavarakenneratkaisujen tuottajan.

Prolyten jakelupäällikkö Peter-Tjalling Siertsema kertoo: ”Olen innoissani päästessäni kehittämään ja laajentamaan palvelujamme Suomessa läheisessä yhteistyössä F-Pron ja asiakkaidemme kanssa. Suomi on tärkeä markkina-alue Prolytelle. Aloittamalla jakeluyhteistyön F-Pro:n kanssa varmistamme että tuotteemme, palvelumme, tietotaitomme ja tuotetukemme ovat nopeasti nykyisten ja uusien Prolyte-käyttäjien saatavilla.”

F-Pro Esitystekniikan myyntipäällikkö Jussi Aalto lisää: ”On suuri ilo päästä työskentelemään yhdessä maailman johtavan lavarakenteiden valmistajan kanssa. Yhdessä Prolyten kanssa voimme laajentaa kattavuuttamme suomalaisessa viihdeteollisuudessa, ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. On innostavaa ottaa näin merkittävä askel eteenpäin, ja aloittaa hedelmällinen ja pitkäaikainen yhteistyö Prolyten kanssa.”

F-Pro on F-Musiikki Oy:n esitystekniikkaan keskittyvä osasto. F-Musiikki on Suomen suurin ja tunnetuin musiikkilaitteiden jakelija ja myyjä. F-Musiikin ja F-Pro:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla, vain viiden minuutin automatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. F-Pro jakelee useita maailman johtavia valo- ja äänitekniikan merkkejä, kuten Robe, ChamSys, Allen & Heath, Bose Professional ja dBTechnologies. Aktiivinen myyntitiimi yhdessä useiden asiantuntevien kumppaneiden kanssa toimii koko Suomen alueella, ja on aina valmis palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitaan syvällisellä tietämyksellään, pitkällä kokemuksellaan ja suurella innostuksellaan.

Prolyten Euroopan, Lähi-idän, Afrikan ja Latinalaisen Amerikan myyntijohtaja William Voskuil kertoo: ”Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme, tuotetukemme ja -tietomme saatavuutta. Prolyten ja F-Pro:n uusi kumppanuus antaa meille mahdollisuuden vastata markkinoiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa.”

Prolyte perustettiin vuonna 1991 ja se on maailman johtava viihdeteollisuuden lavarakenteiden ja -laitteiden valmistaja. Prolyte Groupin pääkonttori sijaitsee Leekissä, Hollannissa, ja yhtiöllä on toimistoja Romaniassa, Saksassa sekä Pohjois-Amerikassa. Prolytellä on maailmanlaajuinen verkosto jakelukumppaneita sekä vuokra- ja tuotantoyhtiöitä, jotka tarjoavat Prolyten tuotteita, asiakaspalvelua ja teknistä tukea.

www.prolyte.com