FANTOM-06 työasemasyntetisaattori

ROLAND
Syntetisaattori
1 529,00 €

Saatavuus
 • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
3-5 arkipäivää
Tuotekoodi
FANTOM06
Ominaisuudet

Laaja soundikokoelma


FANTOM-06 tarjoaa tuhansia ammattiluokan soundeja Rolandin laadukkaasta äänikirjastosta. Lisää laajennuksia on saatavilla Roland Cloud -pilvipalvelusta. Mukana on mm. kokonaisia musiikkitrendejä määrittäneitä syntikka- ja rumpukoneklassikoita sekä aimo kokoelma ilmeikkään autenttisia pianoja ja muita akustisia soittimia - unohtamatta nykytrendien mukaisia synteesityökaluja kompleksisempien äänimaailmojen rakentamiseen.

Inspiroivaa soitettavuutta

FANTOM-06 on soittotuntumaltaan sekä käyttöliittymältään jämäkän laadukas. 61-äänen dynaaminen koskettimisto sekä monipuolinen, korkean resoluution ohjainvalikoima ovat ehdotonta premium-luokkaa.

Nykyaikaista musiikintuottamista hardware-muodossa


FANTOM-06 on suunniteltu nykyaikaiseen musiikinluontiin, jossa käyttölogiikka vapauttaa tekijän ennaltamääritellyistä kappalerakenteista ja jossa soundit ja musiikki rakennetaan kerroksittain eri osiota luuppaamalla. Säätimillä ja liu'uilla, värillisellä kosketusnäytöllä, pikasamplauksella sekä klippeihin perustuvalla sekvensserillä aikaansaat tuotteliaita sessiosta, jotka ovat inspiroivia ja hauskoja.

Työympäristön keskipiste


FANTOM-06 solahtaa saumattomasti moderneihin tuotantojärjestelmiin 4x32 kanavaisen USB Audio Interfacensa ansiosta. Natiivi integraatio Logic Pron, Mainstagen sekä Ableton Liven kanssa puolestaan mahdollistaa vuorovaikutuksen ohjelman kanssa kosketusnäyttöä ja hardware-ohjaimia hyödyntäen. Yhdistä vapaasti softasyntikoita soittimen soundeihin tai ohjaa ulkoisia MIDI-laitteita erillisen MIDI-lähdön kautta.

Kompakti muotoilu

Kevyen kompakti muotoilu takaa helpon kuljettavuuden kotistudiosta harjoituskämpille ja keikkapaikoille. Linjakas ja kestävä valettu runko painaa vähemmän kuin useimmat muut ammattiluokan 61 koskettimen soittimet.

Parhaat Roland-teknologiat yksissä kuorissa

Rolandin innovatiivisimmilla teknologioilla varustettu FANTOM-06 asettaa valtavan valikoiman elektronisia ja akustisia soundeja käyttöösi. Kasvava Roland Cloudista löytyvä laajennusvaihtoehtojen valikoima ruokkii luovuuttasi vuosiksi eteenpäin.

Seuraavan sukupolven synteesi


ZEN-Core Synthesis-järjestelmä on Rolandin tähän päivään mennessä edistynein syntikkaäänilähde, ja se jäljentää uskottavasti maineikkaita Roland-vintageklassikoita, mutta myös innovatiivista huomispäivän sointeja. Yhteensopivuus ainutlaatuisen Roland Cloud -pilvipalvelun kanssa takaa edistyneimmät laajennusominaisuudet luokassaan. Soundien lisäksi, soittimeen on ladattavissa kokonaisia VSTi -äänimoottoreita, jotka myös ovat käytettävissä Mac/PC -pohjaisissa tietokoneympäristöissä.

SuperNATURAL -synteesi

Rolandin SuperNATURAL-teknologian avulla saat soitettua lähes mitä tahansa kuviteltavissa olevaa akustista instrumenttia nauttien lyömättömästä äänenlaadusta sekä autenttisesta artikulaatiosta ja vasteesta.

Ilmeikkään dynaaminen pianosoundi

FANTOM-06:n kokonaan uudet SuperNATURAL-pianot soivat ja vastaavat kosketukseen aivan kuin akustiset vastineensa, käytössäsi on myös valikoima työkaluja, joilla saat muokattua niitä vastaamaan omaa makuasi ja kosketustasi.

Virtual Tonewheel -klooni


Kuulusta VK-urkujen sarjasta kehitetty Virtua Tonewheel -ääniyksikkö emuloi uskollisesti aidon tone wheel -urun tapaa muodostaa ääntä, sen lisäksi käytössäsi on quick-fire-soitettavuus sekä suora kontrolli kosketusnäytöllä, liukusäätimillä sekä ohjaimilla.

Monitahoista samplausta

FANTOM-06:n intuitiivisiä samplaustyökaluja käyttäen saat helposti laajennettua ja personoitua musikaalista palettiasi samplaamalla sisäisiä soundeja, erilaisia soittimia, audio-ohjelmien raitoja ja muuta. Samplaa suoraan omille padeille triggaamista varten tai koskettimistolle vireistä käyttöä varten. Tai rakenna yksityiskohtaisia multisampleja ja luo uusia ZEN-Core-soundeja.

Laajenna visiotasi

Roland Cloudin kautta pääset vieläkin syvemmälle historiallisiin ja alati kehittyviin Roland-syntikoiden maailmoihin. Model Expansion -laajennuksilla saat FANTOM-06:een JUPITER-8:n, JUNO-106:n ja muiden vintage-ikonien autenttiset soundit ja ainulaatuiset luonteenpiirteet. Kasvava Wave Expansion-, Sound Pack- ja Sample Pack -laajennusten valikoima sekä muut soundit pitävät musiikkisi tuoreen kuuloisena aina. Alkuun pääset lataamalla 15 Wave Expansion- ja 10 Sound Pack-laajennusta veloituksetta Roland Cloud -pilvipalvelusta hankittuasi FANTOM-06:n itsellesi.

Scene-muistipaikka

Intuitiiviset Scene-muistipaikat hallinnoivat soundit, pattern-kuviot, keikkasetit, templatet, ja paljon muuta yhdellä napin painalluksella. Scene-muistipaikka hallinnoi myös sekvensserin kappaleita tai kappaleen osia. Kappaleet ja osat ovat myös ketjutettavissa siten, että vaihto niiden välillä käy saumattomasti.

Syvä äänisynteesi

FANTOM-06 mahdollistaa modulaaristyylisiä animoituja tekstuureita ja soundeja, joissa on syvän hienovaraista liikettä. Käytössä on kaksi LFO:ta partiaalia ja neljä partiaalia soundia kohden. Ja koska maksimissaan 16 soundia on kerrostettavissa päällekkäin (layer), tarkoittaa tämä huimaa 128:aa LFO -matalataajuusoskilaattoria per ääni! LFO tarjoaa myös Step-tilan, jossa 16 tempoon sidottua automaatiota (jokaisella askeleelle valittavissa 35 erimuotoista käyrää).

Monipuoliset työkalut

Eri musiikkityyleissä tarvitaan eri tuotantotyylejä ja erikoistyökaluja. Saat tallennettua musiikkia monilla eri tavoin FANTOM-06:lla, reaaliajassa tai askel kerrallaan kuuluisalla TR-REC -patternsekvensserillä, joka on saanut inspiraationsa ikonisista rumpukoneista kuten TR-808 ja TR-909.

Ohjattavuus

FANTOM-06:lla saat realisoitua musikaalisia ideoitasi sitä mukaa kun ne tulevat. Värillinen kosketusnäyttö on ohjaimena välittömän interaktiivinen, kun taas korkearesoluutioiset potikat ja liu’ut tarjoavat ammattimaista tarkkuutta. Syntetisaattoriparametreille on oma dedikoitu osionsa, jonka alta löytyy suorat ohjaimet oskillaattorille, suotimelle (Filter) sekä Envelope-generaattorille. Sekvensseri on myös ohjattavissa ja ohjelmoitavissa lukuisten näppäinten ja padien avulla.

Mikrofoniliitäntä efektiprosessoinnilla

Takapaneelista löyytyy mikrofoniliitäntä omalla efektiprosessoinnilla. Soittimesta löytyy myös 32 kaistan stereo-vokoderi, jonka avulla tuotat VP-tyylisiä kuorosoundeja, robottiääniä, ja muita nykyaikaisia tekstuureja.

OMINAISUUDET


 • Huippuluokan FANTOM-sarjasta perityt soundit ja ominaisuudet
 • Saumatonta työskentelyä ilman hämmentäviä toimintatiloja
 • Kevyt ja kestävä valettu runko, joka on suunniteltu helposti liikuteltavaksi
 • Soita ja tuota tuhansilla elektronisilla ja akustisilla soundeilla, jotka saavat tehonsa Rolandin edistyneistä
 • ZEN-Core- ja SuperNATURAL-teknologioista
 • Uudet SuperNATURAL-pianot, autenttiset akustisen flyygelin soundit ja vasteet
 • Virtual ToneWheel-urku, jossa äänikertaliu'ut sekä nopea urkukosketus
 • Monipuoliset samplausominaisuudet
 • Scene-muistipaikoissa asetukset kaikille 16 layerille sekä efekteille ja patterneille
 • Klippeihin perustuva sekvensseri, välitön pattern-äänitys ja triggaus
 • Rolandin klassisista rumpukoneista tuttu TR-REC-sekvensseri
 • Värillinen kosketusnäyttö, korkean resoluution säätimet ja liu'ut, RGB-padit sekä oma syntikkaohjausosa
 • Pitch/mod-tikku sekä valaistut pitch- ja mod-pyörät
 • Massiivista DSP-tehoa, runsaasti polyfoniaa sekä sujuvat siirtymät soundista toiseen
 • 4x32 USB audio interface (24bit/96KHz) ja natiivi integraatio Logic Pron, MainStagen ja Ableton Liven kanssa
 • Mikkitulo ja tehokas oma vocoder
 • Model Expansion-, Sound Pack-, Sample Pack -laajennusten tuki, muun Roland Cloud -sisällön tuki
 • Mukana tulee 15 Wave Expansion- ja 10 Sound Pack-laajennusta (ladattavissa Roland Cloud:ista, yhteensopivia ZEN-Corea, SuperNATURALia sekä Virtual Tonewheel -urkusoundeja käyttävien FANTOM Scene -muistipaikkojen kanssa
 • Liitännät: Korvakuuloke (6,3mm stereo), MAIN OUT (L/R 6,3 mm), SUB OUT (L/R 6,3 mm). SUB OUT STEREO (3,5mm stereo), Mikrofoni (6,3 mm mono), LINE IN (L/R 6,3 mm), MIDI IN/OUT, USB TO HOST, USB TO DEVICE, External Device Port (esim. A-49 midikoskettimisto)
 • AIRA LINK -yhteensopivuus MX-1 mikserin kanssa
 • Uudelleen suunniteltu 61 koskettimen syntikkakoskettimisto (lyöntidynamiikka ja Quick-Fire sensori)
 • Mitat: 1,006 (W) x 323 (D) x 95 (H) mm
 • Paino: 6 kg
 • Pakkauksen sisältö: Virtalähde (PSB-5U, 12V DC), ohjekirja
 • Lue lisää
  Tuotekuvaus

  FANTOM-06 tuo huippumallien kehittyneen äänisynteesin ja virtaviivaisen käyttöliittymän keskiraskaiden työasemasyntikoiden hintaluokkaan haastaen jopa kertaluokkaa kalliimmat soittimet tiukkaan kisaan. Soita ja tuota Rolandin parhailla soundeilla ja päästä musikaalinen visiosi irti hyödyntäen samaa, huippumalleista tuttua värillistä kosketusnäyttöä, monipuolisia ohjaimia sekä syvää tietokone-integraatiota. Yhteensopivuus ainutlaatuisen Roland Cloud -pilvipalvelun kanssa takaa edistyneimmät laajennusominaisuudet luokassaan. Soundien lisäksi, soittimeen on ladattavissa kokonaisia VSTi -äänimoottoreita, jotka myös ovat käytettävissä Mac/PC -pohjaisissa tietokoneympäristöissä.


  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:FANTOM-06 työasemasyntetisaattori
  Arviosi