GT-1 kitaran multiefekti

BOSS
255,00 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Varastossa
 • F-Musiikki EspooVähän jäljellä
 • F-Musiikki TampereVähän jäljellä
 • F-Musiikki TurkuVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
BOSSGT1
Ominaisuudet
BOSS:in eturivin prosessori puristettuna kevyeen ja pienikokoiseen lattiamalliin
Modernia muotoilua ilman teräviä kulmia, turvallinen kuljettaa kitarapussissa
Easy Select- ja Easy Edit-toiminnot nopeisiin valintoihin ja patchien muokkaukseen
Saat neljästä AA –paristosta jopa seitsemän tuntia soittoaikaa katusoittoon ja mobiilikeikoille
Oma kontrollikytkin ja ohjauspedaali, liitin jalkakytkimelle/ohjauspedaalille sekä USB
Lataa soittovalmiita pro patcheja ilmaiseksi BOSS Tone Central-verkkosivuilta
Lue lisää
Tuotekuvaus
Erittäin helposti muakana kulkeva ja helppokäyttöinen GT-1 tuottaa ammattitason soundeja missä tahansa soitatkin. Tehokkaan BOSS GT-sarjan prosessorin vauhdittamana se antaa Sinun käyttöösi valtavan valikoiman maailmanluokan vahvistimia ja efektejä kaiken tyyppiseen musiikkiin. Virtaviivaisella käyttöliittymällä soundien tekeminen on nopeaa ja intuitiivista, määritettävä kontrollikytkin sekä ohjauspedaali puolestaan antavat mahdollisuuden kontrolloida efektejä dynaamisesti reaaliajassa. BOSS Tone Central-verkkosivuilta saat ladattua ilmaisia lisä-patcheja, muokkaussoftan ja muuta. GT-1 sopii yhtä hyvin niin aloittaville soittajille, viikonloppusotureille kuin matkustaville muusikoille, kompakti paketti kestää keikkailun rasitukset helposti.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GT-1 kitaran multiefekti
Arviosi
Lisää merkiltä BOSS
 1. mt_2w_angle_gal.jpg
  BOSS
  MT-2W METAL ZONE WAZA särö
  High gain-ikoni, Waza-innovaation kehittämänä

   Yli 25 vuotta MT-2 Metal Zone on ollut yksi BOSS-pedaalivalikoiman suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista malleista, myynnissä se on heti toisena DS-1 -särön jälkeen. Japanissa tehty, Waza Craft-mojolla täytetty MT-2W vie ikonisen polkimen uudelle sointialueen ja monipuolisuuden tasolle. Standard-tilassa saat alkuperäisen keskialueelle keskittyneen Metal Zone-soinnin kehitysversion, Custom-tilassa puolestaan tarjolla on tuore, laaja-alueinen soundi, joka istuu täydellisesti tämän päivän moniin high-gain -tyyleihin.
  169,00 €
 2. bossjb2_2.jpg
  BOSS
  JB-2 Angry Driver säröpedaali
  Juhlistaakseen BOSS Compact-pedaalien 40 vuotisjuhlaa, kaksi johtavaa valmistajaa, BOSS ja JHS Pedals tekevät historiallista luovaa yhteistyötä. Klassisesti BOSS compact-muotoiltu JB-2 Angry Driver yhdistää ikonisen BOSS BD-2 Blues Driverin ja JHS Pedalsin suositun Angry Charlien. Tiivistä yhteistyötä tehden kaksi pedaali-innovaattoria ovat kehittäneet kokonaan uuden yhdistelmärakenteen, jossa monipuolinen soundi ja toiminto yhdistyvät täydellisesti kahden tilan drive-toimintoon.
  209,90 €