F-Musiikki Oy (entinen Musiikki Fazer) toimii Bösendorferin ja maailman suurimman pianovalmistajan, Yamahan maahantuojana. Yamahaa olemme maahan tuonneet noin 50 vuotta. F-Musiikilla on myös 100-vuotinen kokemus Steinway & Sons maahantuonnista ja peruskorjauksista. Tarjoamme huollot, viritykset, varaosat ja peruskorjaukset kaikkiin näihin merkkeihin, luotettavasti ja pitkällä kokemuksella.

---

F-Musiikilla on aina ollut maahantuomilleen soittimille huolto ja korjaamo. Korjaamo aloitti toimintansa Aleksanterinkadun tiloissa 1920 luvulla. Pianoja ja flyygeleitä on sittemmin korjattu mm. Pitäjänmäessä, Tapiolassa, uudelleen Aleksanterinkadulla, Kaisaniemessä, Keravalla ja nykyään Vantaalla F-Musiikki Vantaan tiloissa.Pianonvalmistus alkoi 1950 luvulla Helsingissä ja jatkui Pornaisissa ja Sipoossa.

---

Maassamme toimii oman henkilökuntamme lisäksi noin 60 valtuuttamaamme pianonvirittäjää. Olemme itse varmistaneet heidän ammattitaitonsa ja annamme heille jatkuvasti myös lisäkoulutusta.

Monet alan tunnetuimmista tekijöistä ovat työskennelleet ja saaneet koulutuksensa Musiikki Fazerilla ja sittemmin F-Musiikissa.

Yhteystiedot

Pianon huolto ja hoito

Flyygelin ja pianon peruskorjaus