Tuo kitarasi tai bassosi keväthuoltoon toukokuussa!

Nyt on aika laittaa soittokamat kesäkuntoon! Suomen vaihteleva sää ja eri vuodenajat koettelevat myös instrumentteja. Kesän korvilla on hyvä aika muistaa huollattaa soittimet ja hankkia huoltotarvikkeet. Hyvin huollettu soitin säilyy ja soi pidempään – ja paremmin!

Toinen kielisetti kaupan päälle!

Toukokuun kampanjaetuna tarjoamme kitaran tai basson perushuollon yhteydessä toisen D'Addario -kielisetin kaupan päälle. Tuo soittimesi huollettavaksi F-Musiikin myymälään. Maksat vain perussäädön hinnan (69-79 €). Perussäätöön kuuluu: uudet D'Addario-kielet, kielten vaihto, kaularaudan säätö, otelaudan puhdistus/öljyäminen, intonaation säätö, kielten korkeuden/tallan säätö, yleiskunnon tarkistus.

F-Musiikilla palvelee oma kielisoitinverstas, pianoverstas sekä elektroniikkahuolto, joihin voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai piipahtamalla missä tahansa myymälässä.

Älä unohda tarvikkeita

Valikoima D'Addario Planet Waves -kitarahuoltotuotteita -25% toukokuun ajan!

Tarjoukset voimassa 4.5.-30.5.2020.


F-Musiikin myymälöissä voit asioida turvallisesti

Me F-Musiikissa noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. F-Musiikin myymälät palvelevat sinua myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Kiinnittämme erityistä huomiota hygieniaan ja terveyteen.

>> LUE LISÄÄ.