Tuo kitarasi tai bassosi keväthuoltoon F-Musiikkiin 19.4.-16.5.

Nyt on aika laittaa soittokamat kesäkuntoon! Suomen vaihteleva sää ja eri vuodenajat koettelevat myös instrumentteja. Kesän korvilla on hyvä aika muistaa huollattaa soittimet ja hankkia huoltotarvikkeet. Hyvin huollettu soitin säilyy ja soi pidempään – ja paremmin!

Toinen kielisetti kaupan päälle!

Tarjoamme kitaran tai basson perushuollon yhteydessä toisen D'Addario -kielisetin kaupan päälle 19.4.-16.5.2021. Tuo soittimesi huollettavaksi F-Musiikin myymälään. Perussäätöön kuuluu: uudet D'Addario-kielet, kielten vaihto, kaularaudan säätö, otelaudan puhdistus/öljyäminen, intonaation säätö, kielten korkeuden/tallan säätö, yleiskunnon tarkistus. Kitaran ja basson perussäädön hinta on 79 €. Lukkotallaisen kitaran perussäätö 89 €.

F-Musiikilla palvelee oma kielisoitinverstas, pianoverstas sekä elektroniikkahuolto, joihin voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai piipahtamalla missä tahansa myymälässä.

Älä unohda huoltotarvikkeita

Valikoima D'Addario Accessories -kitarahuoltotuotteita -25%. Tarjous voimassa 19.4.-16.5.2021. Tuotteita rajoitettu erä.Palvelemme vastuullisesti

F-Musiikin myymälät palvelevat sinua myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kiinnitämme erityistä huomiota turvaväleihin, kasvomaskin käyttöön, hygieniaan ja terveyteen.