Bassot, sähköbassot ja bassokitarat

Bassokitara eli basso on perussoitin pop- ja rock-musiikissa ja sitä pidetään yhtenä bändin kulmakivistä. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa basson valintaan tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Matalaääninen basso vahvistaa äänimaisemaa ja saa musiikin kuulostamaan täyteläiseltä. Bassokitarassa on yleisimmin neljä kieltä, jotka ovat huomattavasti paksummat kuin kitaran kielet. Joissakin bassomalleissa on viisi kieltä, jopa enemmänkin. Tällöin basson sävelalue on laajempi.

Jos mietit mikä olisi sopiva basso aloittelijalle tai olet etsimässä ensimmäistä bassokitaraa lapselle ja haluaisit kuulla asiantuntijalta lisätietoja, niin tutustu oppaaseemme: basson valintaopas. Saat myös asiantuntevaa tukea ostopäätöksen tekemiseen chatista!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 49-72 / 99

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Schecter CV-5 3 Tone Sunburst
    Schecter
    CV-5 3 Tone Sunburst
    Schecter CV-5 3TSB on basso, joka on ensi silmäyksellä tutun oloinen ja palauttaa mieleen eräät takavuosien parhaat ja koetelluimmat keikkabassot. Tarkemmalla tutustumisella huomaa kuitenkin, että Schecter on tunnettuun tyyliinsä tehnyt hyvästä parempaa hiomalla yksityiskohtia ja lisäämällä mukaan herkkuja, jotka tekevät soittimesta monipuolisemman, selkeyden kärsimättä. Kaksinkertaisten napapalojen J-bucker -humbuckermikrofonit antavat kelpo jyrän ohella myös varsin tasapainoisen botnen, keskialueen ja yläkerran. Humbuckereille on blend- potentiometrin sijaan kolmitiekytkin, ja kytkimet, joilla voidaan valita mikrofonien kytkeminen sarjaan, rinnan tai kelanpuolitus.

    Lopputuloksena on erittäin toimiva, erittäin pitkästä 35? mensuuristaan huolimatta verrattain kevyt soitin, joka sopii käytännössä mihin tahansa musiikin lajiin. Lisätietoja
    929,00 €
  2. Fender Player P-Bass MN 3TS
    Fender
    Player P-Bass MN 3TS
    Player Precision Bassossa on aito Fender-soundi ja soittotuntuma. Samalla se on yksi tunnetuimmista sähköbassoista omassa hintaluokassaan. Monipuolinen Player Precision Bass sopii niin lavalle kuin studioon ja oiva valinta oppilaitoskäyttöön. Lisätietoja
    879,00 €
per sivu