Fuzz Phrase on germanium fuzz pedaali, jonka carbon comp vastukset tuottavat legendaarisen ja puhtaan vintage-soundin. Germanium fuzz pedaalin laatuun ja soundiin vaikuttavat monet tekijät. Ratkaisevinta on kuitenkin transistorin valinta. Huolellisen etsimisen jälkeen valmistaja löysi parhaat ja erittäin harvinaiset, military specsit täyttävät CV7003 transistorit. Ne ovat erittäin luotettavia ja kestävät kuumuutta paremmin kuin muut vastaavat transistorit, niinpä Fuzz Phrase erottuukin selkeästi kilpailijoistaan sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan että soundiltaan.
265,00 (sis. alv 24%)

Saat sähköpostia kun tuotetta on taas varastossa

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Kysy
Tuotekoodi
FUZZPHRASE
Tekniset tiedot

True Bypass -jalkakytkin
Säädöt : Level , Gain, sisäinen BIAS trimmeri
Toimii 9V paristolla tai 9V boss-tyyppisellä DC adaptorilla
Fuzz Phrase’n virransyöttö :
1) Käyttämällä paristoja (suositeltavaa): Paras vaihtoehto on käyttää tavallista 9V paristoa (ei alkaline tai lithium), koska se menettää virtaa tasaisesti ja tekee samalla soundista lämpimämmän ja korostaa fuzzia.
2) Käyttämällä 9V Boss-tyyppistä virtalähdettä. (tip negative): * Huom! Tämä pedaali käyttää positiivista maata, sitä ei voi kytkeä mihinkään ketjutettuun virtalähteeseen, jos virtalähteessä ei ole erillistä eristettyä DC ulostuloa, johon sen voi kytkeä.
3) Voit käyttää 9V ketjutettua virtalähdettä, mutta tarvitset “Diago” positive ground adapterin.
Fuzz Phrase käyttää vain 5mA virtaa ollessaan päällä ja ei juurikaan mitään (alle 0,2mA) kun ei ole päällä. niinpä paristo kestää satoja tunteja!
Mitat : 111 x 60 x 32 mm

Kysy lisätietoja