Kanteleet

Kantele tai kannel on tuttu suomalainen soitin, jolla on pitkät perinteet. Kanteleet jakautuvat yleisesti ottaen kahteen ryhmään: 5-kielisiin sekä 10-kielisiin kanteleisiin. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

F-Musiikista löytyy myös 11-kielisiä kanteleita. Yleensä 40-kielinen konserttikantele on monipuoliseen soittoon tarkoitettu soitin. Kanteleen tunnetuin yhteys suomalaiseen kulttuuriin löytyy Kalevalasta, jossa Väinämöinen valmisti kanteleen hauen leukaluusta.

Jos mietit mikä olisi sopiva kantele aloittelijalle tai olet etsimässä, vaikka kannelta lapselle muskariin ja haluaisit kuulla asiantuntijalta lisätietoja, niin saat asiantuntevaa tukea valitsemiseen chatin kautta.

View as Ruudukko Luettelo

35 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
  1. 5-kielinen kantele, puuväri
    KOISTINEN
    5-kielinen kantele, puuväri
    Wing5 soveltuu hyvin akustiseen käyttöön vahvan sointinsa takia, mutta halutessaan siihen voi tilata magneettimikrofonin jolloin siitä saa täysipainoisen sähkökanteleen. Wing5:sta voit soittaa sylissä, pöydällä tai seisaaltaan mukana tulevan hihnan avulla. Lisätietoja
    249,90 €
per sivu