Klassiset kitarat

Klassinen kitara tai nylonkielinen kitara tarkoittaa kitaraa, jota käytetään pääasiassa klassisessa musiikissa sekä flamenco- ja latinomusiikissa. Selaa valikoimaamme käyttämällä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Klassisen kitaran erottaa helpoiten nylonkielistä. Klassisessa kitarassa kaikki kielet ovat ytimeltään nylonia, mutta kolme matalinta kieltä on päällystetty metallipunoksella.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-48 / 80

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Yamaha C40A KLASSINEN KITARA
    Yamaha
    C40A KLASSINEN KITARA
    Yamaha C40A on täysikokoinen klassinen kitara, joka tuo soittoharrastuksen jokaisen ulottuville. Kitaran helpon soitettavuuden, kauniin ja voimakkaan äänen ansiosta Yamaha C40A on mahdollisesti markkinoiden suosituin klassinen kitara. Soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja oppilaitoskäyttöön. Lisätietoja
    159,00 €
    Arvio:
    100%
  2. Yamaha CS40II Klassinen 3/4-kitara
    Yamaha
    CS40II Klassinen 3/4-kitara
    Yamaha CS40 on 3/4-kokoinen klassinen kitara. Kitaran helppo soitettavuus ja kaunis ääni on tehnyt CS-40:stä yhden markkinoiden suosituimmista nuorten kitaroista.
    Soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja oppilaitoskäyttöön. Lisätietoja
    149,00 €
    Arvio:
    100%
  3. Yamaha CGTANT Transacoustic klass kitara
    Yamaha
    CGTANT Transacoustic klass kitara
    Yamaha TransAcoustic kitara loihtii todella ainutlaatuisen soittokokemuksen ilman ulkoista äänenvahvistusta tai sähköisiä kitara-efektejä.
    Kitarassa on sisäänrakennettu halli- ja huonekaiku sekä chorus ilman vahvistinta. Kitaran kansi toimii kaiuttimena, jota kitaran sisällä oleva (pohjassa) pieni aktuaattori kaiuttimen kelanomaisesti liikuttaa, eli voit käyttää kaikua ja chorusta soittaessasi akustisesti.
    Kitaraa voi käyttää myös normaalina korkealaatuisena, akustisena soittimena.
    Halutessasi voit kytkeä soittimen vahvistimeen tai PA-laitteeseen, jolloin soitin toimii korkealaatuisena
    elektroakustisena kitarana. Tällöin TA-Switch toimii volume-säätimenä. Lisätietoja
    739,00 €
per sivu