Ukulelet

Ukulele on pienikokoinen kielisoitin, jonka pirteä ääni ihastuttaa. Ukuleleja on erikokoisia. Selaa laajaa ukulelevalikoimaamme käyttämällä sivun yläpalkin kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Pienin sopraanoukulele on soinniltaan kirkkain. Isompien konsertti-, tenori- ja baritoniukulelen ääni on täyteläisempi. F-Musiikista löydät myös ukulelebassot ja mikrofonilliset ukulelet, jos haluat vahvistaa ukulelen ääntä vahvistimen avulla. Tutustu myös asiantuntijamme luomaan ukulelen valintaoppaseen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 89

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Ortega designer series Keiki 2 ukulelepaketti, Totem
  Ortega designer series
  Keiki 2 ukulelepaketti, Totem
  Keiki 2 on uuden sukupolven ukulele. Designer -sarjan sopraanokokoiset ukulelet ovat värikkäitä ja iloisen näköisiä. Pakettiin kuuluu kuljetuspussi, viritysmittari, kaulanauha ja 5 plektraa. Lisätietoja
  69,90 €
  Arvio:
  100%
 2. Ortega Konserttiukulele RUEL-MRD, Metallic Red
  Ortega
  Konserttiukulele RUEL-MRD, Metallic Red
  Ortega RUEL-MRD konserttiukulele tarjoaa upean Metallic Red -värisen ulkoasunsa lisäksi laadukkaan soittokokemuksen. Osana Ortegan Element -sarjaa tämä ukulele on suunniteltu tarjoamaan tyylikkyyttä ja luotettavuutta.
  Mahonkikaula tarjoaa vakaan ja mukavan otteen soittaessa. Ukulelen kaunis Element-upotus otelaudassa antaa sille erottuvan ulkonäön. Sen kansi on valmistettu kuusesta, sivut ja pohja catalpapuusta, ja otelauta on tehty pähkinäpuusta.
  Ortega RUEL-MRD:ssä on skaalan pituus 380 mm ja kullattu virityskoneisto, joka varmistaa tarkan ja vakaa vireen. Ukulele sisältää myös DeLuxe-kuljetuspussin, joka suojaa instrumenttia matkalla ja säilytyksessä.
  Tämä Ortega konserttiukulele tarjoaa sekä aloittelijoille että kokeneille soittajille inspiroivan soittoelämyksen! Lisätietoja
  135,90 €
  Arvio:
  100%
Sivu
per sivu