22.11. alkaen Turku, Tampere, Mikkeli ja Espoo. Yhteistyössä F-Musiikki.

Kitaramaailman tämän päivän valovoimaisimpiin nimiin lukeutuva Guthrie Govan saapuu mittavalle Masterclass-kiertueelle Suomeen. Rundi starttaa keskiviikkona 22. marraskuuta Turusta ja jatkaa siitä Tampereen ja Mikkelin kautta turneen päättävään Espooseen.

Jo vuoden 1993 Guitar World –lehden äänestyksessä "Guitarist of the Year" –palkinnon voittanut Guthrie Govan on erittäin haluttu klinikoitsija tänä päivänä, mikäli mies vaan muilta kiireiltään ehtii. Viime vuodet hän on kiertänyt mm. Steven Wilsonin, The Aristocrats –yhtyeensä, sekä viimeisimpänä elokuvasäveltäjä Hans Zimmerin kanssa ahkerasti ympäri maailmaa, vieraillen näiden kanssa sangen menestyksekkäästi myös Suomessa.

Lukuisten kanssamuusikoiden suuresti arvostama Govan tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä valtavasta monipuolisuudestaan. Hän hallitsee erilaiset tyylikirjot ja tekniikat mestarillisesti. Etenkin The Aristocratsin keikat ovat osoittaneet herran olevan myös varsin etevä tarinoitsija, joten luvassa lienee tiukalla brittihuumorilla ryyditettyjä iltoja.

Tervetuloa nauttimaan!


Ke 22.11.2017 Turku, Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma

Liput alkaen 28 euroa

Tapahtuma Facebookissa

Osta lippuja


To 23.11.2017 Tampere, Tyllin sali

Liput alkaen 28 euroa

Tapahtuma Facebookissa

Osta lippuja


Pe 24.11.2017 Mikkeli, Mikkelin Musiikkiopisto

Liput alkaen 26 euroa

Tapahtuma Facebookissa

Mikkelin ennakkoliput sähköpostitse osoitteesta rockclubmikkeli@gmail.com


La 25.11.2017 Espoo, Sellosali

Liput alkaen 27,50 euroa

Tapahtuma Facebookissa

Osta lippuja