Uutuus!
JUPITER-nimi on Rolandin mallistossa aina edustanut huippuääntä ja -soitettavuuta.
1 425,00 (sis. alv 24%)

Rahoituksella alk. 36,47/kk!

Lisätietoja rahoituksesta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
JUPITERXm
Myyttiseen nimeen liittyy poikkeuksetta viimeisin huipputeknologia. Laadukkaasti viimeistellyn kannen alta löytyy supertehokas ääniydin, joka uskottavasti mallintaa kaikki Rolandin halutuimmat analogiklassikot sekä kaikki suosituimmat 90-luvun digitaalisyntikat. Mukana myös haluttuja TR-sarjan rumpukoneita, kuten TR-808, TR-909 sekä CR-78. Uusi, keinoälyyn perustuva I-Arpeggio luo interaktiivisia rumpukomppeja, bassolinjoja ja sointukuvioita perustuen muusikon soittoon.

Itsenäinen, helposti liikutettava ideakone
JUPITER-Xm saattaa muuttaa ajatuksiasi siitä, mitä syntikka voi olla. Siinä on soundien universumi, joka laajenee jatkuvasti. Se osaa jammailla kanssasi, inspiroida Sinua ja tallentaa ideasi. Se liikkuu käytännöllisesti minne tahansa eikä se tarvitse kaapeleita tai piuhoja toimiakseen - ei edes virtaa varten. JUPITER-Xm on kokonainen elektroninen tuotanto- ja esiintymisympäristö, jonka saat kainaloosi. On Sinusta kiinni, minne sen viet.

Analogiklassikoista vintage digitaaliin. Ja niiden tuolle puolen
JUPITER-Xm:ssä on uusin ääniyksikkömme, joka pystyy muuntautumaan legendaarisiksi syntikoiksi pitkän tyylilajeja muokanneen soundihistoriamme ajalta. Se on niin joustava, että se pystyy tuottamaan haluttuja analogiklassikoita kuten JUPITER-8, JUNO-106 ja SH-101 sekä digitaalisia laitteita kuten vintage XV-5080 ja modernit RD-pianot. Mukana on myös useita elektronisen ja dance-musiikin perustana olleita Roland-rumpukoneita kuten TR-808, TR-909, CR-78 ja muita. Se on kuin studio täynnä vintage-laitteita ja moderneja ominaisuuksia. Syvällä syntikka-ääniyksiköllä pääset tutkimaan kartoittamatonta äänimaisemaa.

Älykäs. Inspiroiva
Tarvitsetko jotain upeaa, nopeasti? Jupiter-Xm:n I-Arpeggio on uuden sukupolven arpeggiaattori, jossa käytetään keinoälyä, ei vain säestämään vaan inspiroimaan Sinua. I-Arpeggio lukee soittoasi - sävelet, rytmit, fraasit - ja luo sopivia rumpukomppeja, bassolinjoja, sointuja ja arpeggioita. Se toimii jokaisella JUPITER-X:n viidellä osalla samanaikaisesti - generoituja patterneja voidaan muokata ja niitä voidaan lähettää audio-ohjelmaasi. Nämä eivät ole jonkun muun ohjelmoimia valmiita taustoja - ne ovat älykkäästi luotuja biittejä ja fraaseja, jotka tuovat energiaa live-esiintymisiin ja antavat ideoita uusiin sävellyksiin.

Löydä oikeat asennot
Informatiivisen näytön lisäksi JUPITER-X:ssä on valikoima suurikokoisia, mukavia potikoita, liukuja ja näppäimiä. Ne tuntuvat tukevilta ja tarkoilta uskomattoman pehmeisiin sweepeihin ja hienovaraisiin muutoksiin. Ja erillisen efektiosan ja nopeiden syntikka-layereiden vaihtojen ansiosta saat minkä tahansa soundin osan saman tien haltuun. Tämän kaltainen luonnollinen, käsin tehty ohjaus tuottaa tunteen, että voit kurottaa kohti saundia ja koskettaa sitä, muokata sitä ja löytää juuri oikeat asetukset juuri tähän hetkeen.


Polyfonian voima.
JUPITER-Xm:llä voidaan kerrostaa viisi osaa, neljä syntikoille ja yksi rummuille. Sen ääniyksikkö pystyy tuottamaan useita autenttisia Roland-klassikoita kuten JX-8P tai JUPITER-8 ja siinä riittää polyfoniaa paksuihin layereihin sekä monipuolisiin säestysosiin. Tee täydellinen split-soundi, jossa on SH-101 basso ja JUNO-106 soolosoundi, kerrosta rikas RD-piano täyteläisten JX-8P -jousien kanssa tai rakenna monsteri-soundi useasta JUPITER-8:sta.

Rakennettu kestämään. Tehty soitettavaksi.
JUPITER-Xm on yhtä kotonaan niin koti- tai ammattistudiossa kuin keikkasetissäkin. Kestävä metalli ja ensiluokkaiset komponentit tarkoittavat, että tämä soitin kestää keikkaelämän kolhut ja tuntuu aina tukevalta ja tarkalta. Korkealuokkaiset balansoidut liitännät, lukuisat ohjaimet ja useat pedaalitulot takaavat, että JUPITER-Xm on valmis mihin tahansa tilanteeseen.

The freedom of wireless
Jupiter-Xm:n kanssa sinulla on vapaus luoda, esittää ja tuottaa musiikkia ilman kaapeleita tai lisälaitteita. Se toimii useita tunteja paristoilla ja siinä on tehokkaat, koko huoneen täyttävät kaiuttimet, jotka myös toistavat audiota Bluetoothin kautta. Jupiter-Xm jopa kontrolloi Bluetooth MIDI:llä softasyntikoita tietokoneella ja iPadilla. Voit jammailla taustojen kanssa, tehdä uusia raitoja ja miksata sisäisiä syntikkasoundeja softasyntikoiden kanssa – Voit tehdä kaiken tuon kytkemättä ikinä yhtään kaapelia.

Rauta. Softa. Missä tahansa.
Mikään ei ole parempaa soundien tekemiseen tai inspiroituneita soittoja innoittamaan kuin oma, tehtävään omistautunut instrumentti. Softalla on kuitenkin myös kiistattomia etuja - yksityiskohtainen editointi, integraatio audio-ohjelman kanssa sekä mahdollisuus luovuuteen missä tahansa. ZENOLOGY Pro:n ja tarjolla olevien Model Expansion-laajennusten ansiosta voit rakentaa soundeja softassa ja käyttää niitä JUPITER-X-raudalla, voit myös tehdä toisinpäin eli käyttää raudan parhaita soundeja eri projekteissa audio-ohjelmassa. Tämä saumaton ja joustava, monipuolisen ZEN-Core Synthesis-järjestelmän mahdollistama workflow varmistaa, että soundisi ovat valmiina missä tahansa ja koska tahansa niitä tarvitsetkin.

Alati laajentuva
JUPITER-Xm on osa laajennettavaa alustaa, joten sitä voidaan päivittää tuoreella uudella sisällöllä sitä mukaa, kun sellaista on saatavilla. Jaa soundeja ZENOLOGY:n, Model Expansion-laajennusten ja toisten ZEN-Core-yhteensopivien hardware-soittimien kanssa, voit myös jakaa Scenejä toisten JUPITER-Xm-käyttäjien tai täysikokoisen JUPITER-X:n kanssa.

Huom! Lataa viimeisin 1.40 -päivitys rolandin sivustoilta. Mukana JD-800 -ysärisyntikan Model Expansion -mallinnus (ostettavissa Roland Cloud -palvelusta) sekä lukuisia toiminnallisia päivityksiä. Lataa täältä: https://www.roland.com/fi/support/by_product/jupiter-xm/updates_drivers/fc3d5b96-627e-48d2-9e6f-011263312494/

Ominaisuuksia: • 37-äänen koskettimisto
 • ZEN-Core äänigenerointi
 • Viisi osa (4 x syntetisaattori + 1 x rytmi)
 • 4000 soundia
 • 256 äyttäjäin muistipaikkaa
 • 90 rumpukittiä
 • Efektit: Multi-Effects: 90 types
  Part EQ
  Overdrive
  Reverb: 7 types
  Chorus: 4 types
  Delay: 5 types
  Mic NS / Comp
  Master EQ / Comp

 • I-ARPEGGIO (5-osainen arpeggiaattori)
 • Bluetooth: (A2DP(Audio), GATT(MIDI over Bluetooth Low Energy)
  Codec: SBC (Support to the content protection of the SCMS-T method)

Kysy lisätietoja

Linkki valmistajan kotisivuille