ROLAND FANTOM 6 syntetisaattori
Uutuus!


FANTOM on uudenlainen luovuuden keskus, joka on tehty nopeisiin tuotantoihin ja ilmeikkääseen soittoon. Inspiroivat valmiit työkalut tuotantoihin sekä tiivis integrointi tietokoneen kanssa tuottavat kokemuksen, joka on intuitiivinen, luonnollinen ja täynnä mahdollisuuksia.
3 549,00 (sis. alv 24%)

Rahoituksella alk. 79,48/kk!

Lisätietoja rahoituksesta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
FANTOM6
Luominen
FANTOM tyydyttää luomisen tarpeen joka käänteessä. Sen selkeässä ja nopeassa workflow:ssa ei ole hämmentäviä tiloja, turhauttavia teknisiä rajoitteita tai äänenlaadun suhteen tehtyjä kompromisseja. FANTOM:in luova prosessi peilaa tämän päivän muusikon työtapaa joustavilla sävellystyökaluilla, välittömästi käyttöön otettavilla luovilla ympäristöillä sekä tiiviillä tietokone-integraatiolla.

Kun luovat energiat ovat liikkeellä, tiellä ei saa olla mitään esteitä. FANTOM on aina täydessä luovassa tilassa ja työtapasi säilyy samanlaisena, tilanteessa kuin tilanteessa.

Kun olet valmis luomaan, sitä on myös FANTOM. Soundisi, patternisi ja performance layoutisi järjestetään erityiseen luovaan ympäristöön nimeltään Scenes. Scene voi olla kokonainen kappale, kappaleen osa tai lähtöpiste, jossa suosikkisoundisi on asetettu juuri siten kuin Sinä haluat. Scenejä voidaan ketjuttaa yhteen ja niiden välillä voidaan siirtyä ilman aukkoja tai häiriöitä.

FANTOM:ia käyttäessäsi voit keskittyä musiikin soittamiseen prosessointivoiman jakamisen sijaan. Ja koska käytössäsi on paljon tehoa, voit käyttää kaikkia efektejä kaikissa 16 osassa - samanaikaisesti - patch remain-toiminnon taatessa saumattomat siirtymät.

Yksi äänilähde. Lukemattomia mahdollisuuksia.
FANTOM:in yli neljän vuosikymmenen tyylilajeja määrittäneistä soundeista ammentava, laajennettava ääniyksikkö tuottaa täydellisesti klassiset syntikkamme, mutta avaa myös uusia äänimaisemia. Omat Behavior Modeling-sirumme toimivat FANTOM:in ytimenä, tuloksena on jouheva ja tarkka ohjaus, suuri polyfonia sekä täysi patch remain. FANTOM on osa laajennettavaa alustaa, uusia soundeja ja mahdollisuuksia on siis luvassa.

FANTOM käyttää useita synteesiteknologioita samanaikaisesti tuottaen autenttisia akustisia ja elektronisia soundeja moderneista klassikoihin. Voit myös samplata omia soundejasi ja trigata jopa kahta gigatavua looppeja ja yksittäisiä sampleja padimatriisilta. Käytössäsi on täysin reititettävä analoginen filtteri lisälämpöön ja rouheuteen, voit myös yhdistää softasyntikoita FANTOM:in sisäisiin soundeihin.

Piano on avain.
FANTOM käyttää V-Piano -mallinnusteknologiaa pianosoundeihin, jotka eivät vain kuulosta oikeilta vaan myös tuntuvat oikeilta

LFOMG
FANTOM:issa on kaksi LFO:ta partiaalia kohden, soundissa on neljä partiaalia - ja koska saat pinottua päällekkäin 16 soundia, tarkoittaa se huimaa 128:aa LFO:ta ääntä kohden. Ja FANTOM:in Step-LFO:issa on 16 askelta tempoon sidottua automaatiota, jokaisella askeleella valittavanasi on 35 erimuotoista käyrää.

Soittajan paratiisi.
FANTOM:eissa on paras koskaan valmistettu koskettimisto, 88 koskettimen malleissa maineikas PHA-50 ja 61 ja 76 koskettimen malleissa aivan uusi puolipainotettu versio. Jokainen tuntuu tukevalta, tarkalta ja erittäin soitettavalta, aftertouchin ilmeikäs toiminnallisuus mukanaan. Rakennamme omat koskettimistomme tarkkojen määritysten mukaan.

Korkean resoluution ohjaimet.
FANTOM:issa on runsaasti säätimiä ja liukuja intuitiiviseen ja välittömään ohjaukseen, korkea resoluutio tekee sweepeistä täysin portaattomia ja hienosäädöistä todellakin hienoja. Itsenäisessä syntikkaosassa on oskillaattorin, filtterin ja envelopejen ohjaimet, triggausta ja sekvensointia varten on myös lukuisa määrä näppäimiä ja padeja. Voit jopa kytkeä USB-ohjaimia mihin tahansa FANTOM:in kolmesta USB-liittimestä ja parantaa näin ilmaisua.

Sekvensseri
FANTOM on täydellinen alusta musiikin säveltämiseen - se on parhaimmillaan nopeassa luomisessa ja joustavassa sovittamisessa. Käytössäsi on RGB-padit, klassinen TR-REC -tyyppinen pattern-sekvensseri, reaaliaikainen äänitys ja pianorulla-editointi sekä gridi äänittämiseen ja klippien käynnistämiseen. Käytä jotain tai kaikkia, milloin tahansa haluat. Elektronisen tanssimusiikin perusta on step-sekvensseri, erityisesti 16 askeleen TR-REC -versio, joka löytyy rumpukoneistamme kuten TR-808, TR-909 ja moderni TR-8S. FANTOM:in TR-REC -sekvensseri on täysin modernisoitu, siitä löytyvät niin sub-stepit, motion control askelkohtaiseen automaatioon kuin tuki soinnuille.

Kytkettävyys
FANTOM ei pelkästään toimi tietokoneiden kanssa - se integroituu täysin. Se on korkealuokkainen 16 x 3 stereo audio interface ja se voi ohjata audiotyöasemia ja pluginejä kosketusnäytöltään. Voit integroida softasyntikoita Sceneihin ja lähettää FANTOM:illa sävellettyjä osia suoraan audiotyöasemallesi.
Muokkaa soundiasi integroimalla plugarisyntikkasi FANTOM:in kanssa. Ohjaa Apple Logic Pro, GarageBand ja MainStage -ohjelmia ja säädä softasyntikoiden parametreja suoraan FANTOM:in kosketusnäytöltä. Miksaa ja kerrosta softasynia FANTOM:in omien soundien kanssa ja reititä ne sitten FANTOM:in analogisen filtteriosan läpi.
Vaikka FANTOM antaa käyttöösi valtavan luovan potentiaalin, saatat myös olla halukas integroimaan analogisia syntikoita tai rumpukoneita settiisi. FANTOM:issa on kaksi CV/Gate -lähtöä, joten voit synkata tempon tai soittaa niitä FANTOM:in koskettimilla tai sen monilla pattern -sekvenssereillä.

Rakennettu kestämään.
FANTOM on valmistettu vankasta metallista ja siinä on käytetty korkealuokkaisia komponentteja alusta loppuun. Kaikki siinä on vankkaa ja rakennettu kestämään keikkaelämän rasitukset ja elämää tien päällä.

Ominaisuuksia:


 • 61-äänen puolipainoitettu koskettimisto aftertouch-toiminnolla
 • Äänigenerointi: ZEN-core ja V-Piano Technology
 • 16 osainen multitimbraalisuus (Internal + External)
 • 128 Scene-muistipaikkaa x 4 bankia
 • Yli 3500 soitinääntä ja 90 rumpusettiä
 • Efektit: multiefektiprosessori (16 yksikköä, 90 tyyppiä), 16 x Part EQ, Rumpuosan kompressointi (6 yksikköä), Master Insert -efektit (2 yksikköä, 90 tyyppiä), Chorus, Reverb, Master Compressor, Master EQ, Mic Input Reverb.
 • Sekvensseri: 16 MIDI-raitaa (Int/Ext), Group (16), Pattern (8 per raita), Pattern-pituus 32 tahtia, Realtime recording-, Step recording-, TR-REC-tallennusmoodit.
 • Analogisuodin: STEREO (LPF1/LPF2/LPF3/HPF/BPF/Bypass, Drive, Amp)
 • Sampler/PAD-sampler (16-bit linear, 44.1/48kHz, WAV/AIFF), 8-äänen polyfonia
 • Rhythm Pattern, Arpeggiator
  , Chord Memory
 • Moniväri kosketusnäyttö, 7'', VGA (800 x 480 dots)
 • Liitännät: Korvakuuloke: Stereo 1/4-inch phone type, MAIN OUT Jacks (L/MONO, R) (1/4-inch phone type)
  MAIN OUT Jacks (L, R) (XLR type)
  SUB OUT1 Jacks (L, R) (1/4-inch phone type)
  SUB OUT2 Jacks (L, R) (1/4-inch phone type)
  ANALOG OUTPUT Jacks(1,2)(1/4-inch phone type)
  Mic/Line Input Jacks: (1,2) (1/4 inch phone type/XLR type)
  2 x CV OUT, 2x GATE OUT
  FOOT PEDAL JackS(HOLD, CTRL1,CTRL2,CTRL3)
  MIDI connectors (IN, OUT1, OUT2/THRU)
  USB MEMORY Port
  USB COMPUTER Port (AUDIO/MIDI)
  3 x External Device Port
 • Mitat: 1,084 (W) x 403 (D) x 106 (H) mm
 • Paino: 15,3 kg

  Kysy lisätietoja

  Linkki valmistajan kotisivuille