Uutuus!
Tuota ja esitä musiikkia missä tahansa, koska tahansa - ilman hässäkkää tai säätöä. MC-101 GROOVEBOX pitää sisällään kaikki MC-707:n korkealuokkaiset soundit, sekvensserin sekä efektit kompaktina neliraitaisena versiona, joka liikkuu minne tahansa. Aloita valmiiden soundien ja patternien inspiroivasta valikoimasta tai tee helposti omia. Rakenna ainutlaatuinen tyyli käyttämällä muistiin luettuja importoituja custom-soundeja, jotka lukittuvat tempoon. Ja voit käyttää MC-101:tä livenä, trigata klippejä ja säätää soundia suoraan eri säätimillä.MC-101:n laajan ja laadukkaan efektivalikoiman ansiosta musiikkisi soi viimeisteltynä ja täysin tuotettuna. Jokaisella raidalla on oma efektiprosessori sekä valtava määrä variaatioita. Täyteläinen chorus syventää padeja ja muita syntikkasoundeja. Viiveet ja kaiut luovat tunnelmallisia tiloja ja lisäävät liikettä hienovaraisiin sekvensseihin. Overdrive, distortion ja vahvistinsimulointi tuovat syntikoiden, kitaroiden, rumpujen ja muiden sointiin reunaa ja intensiteettiä. Voit myös ajaa koko miksauksen suotimien, bit crusherien ja päälähdön kompressorin kaltaisten master-efektien läpi. Saat liimattua paketin yhdeksi ja lisää potkua.
458,00 (sis. alv 24%)

Osamaksulla alk. 17,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
MC101
MC-101 on ammattitason tuotantotyökalu, jossa on useita ominaisuuksia ja samat soundit kuin isommassa sisaruksessa, MC-707:ssa. Ja pienuudesta on hyötynsä. MC-101 on tuhti mutta kevyt ja se toimii viitisen tuntia neljällä AA-paristolla. Voit siis rakentaa soundeja, rumpupatterneja ja säveltää musiikkia käytännössä missä vain. Eikä se ole pelkästään muistikirja yksinkertaisia ideoita varten. Voit tuottaa täysin valmiita raitoja tai luoda taustoja ja säestyksiä live-esiintymisiä varten.

MC-101:ssä on neliraitainen sekvensseri, joka on optimoitu tämän päivän elektroniseen, tanssimusiikkiin painottuvaan musiikkiin. Voit käyttää 16 RGB-padia rumpu-, basso- ja syntikkapatternien tekemiseen ja tuottaa omaa musiikkiasi. Tee tutkimusmatka musikaaliselle leikkikentälle, missä voit vapaasti yhdistellä looppeja ja one-shot -sampleja melodisten fraasien kanssa, omat MIDI-sekvenssit ja muistiin luettavat importoidut audiotallenteet mukaan lukien. Sävellä ja triggaa klippejä, sovita uudelleen, re-samplaa, äänitä automaatiota ja muuta.

MC-101:ssa on niitä Rolandin soundeja, jotka ovat määrittäneet elektronisen musiikin ja dancen tyylilajeja yli neljäkymmentä vuotta. Legendaariset instrumentit kuten TR-808, TR-909, JUNO-106 ja SH-101 ovat kaikki mukana, valmiina tuottamaan uudelleen klassisia soundeja tai yhdistettävissä, muokattavissa ja prosessoitavissa täysin uusiksi soundeiksi.

Jokaisella raidalla on tehokas sampleri, joten voit importoida omia soundeja laitteen muistiin. Käytä omaa ääntäsi tai suosikki-instrumenttiesi soundeja tietokoneelta. Muistiin luettu importoitu audio voidaan tahdistaa MC-101:n tempoon tai prosessoida sisäänrakennettujen efektien arsenaalilla ja kätevillä ohjaimilla.

Kun olet valmis jalostamaan raitoja tai jakamaan tuotoksia ystäville ja faneille, Sinun tarvitsee vain kytkeä MC-101 tietokoneeseen yhdellä USB-kaapelilla. Laitteessa on monipuoliset USB audio interface-ominaisuudet ja voit äänittää koko miksauksen tai kaikki neljä osaa omille raidoilleen audiotyöasema-ohjelmaasi. Tai samplaa soundit audiotyöasemalta ja käytä taustoja, stemmoja tai suosikkiplugarisi soundia seuraavalla keikalla.

Ominaisuuksia: • Äänigenerointi: ZEN-Core
 • Raitatyypit: Tone, Drum Kit Looper (audio)
 • Maksimipolyfonia: ZEN-Core 128 ääntä, LOOPER, 4 ääntä
 • Raidat: 4 kpl
 • Clips: 64 kpl (16 kpl per raita)
 • Soundit: yli 3000 soitinääntä, yli 80 rumpusettiä, Samplekirjastot SD-musitikortin välityksellä
 • User Sample maksimiaika: 12 min mono / 6 min stereo
 • Looper Sample maksimiaika, 60 sec (44.1 kHz)
 • Efektit: Raitakohtaiset multiefektit 90 tyyppiä, raitakohtainen EQ, Chorus/Delay 9 tyyppiä, Reverb 7 tyyppiä, Master-efekti 90 tyyppiä, Master kompressori, Master EQ
 • Askelsekvensseri: 64 askelta
 • Looper: Time Strech, Pitch Shift
 • Näyttö: 16 kirjainta, 2 riviä (taustavalaistu LCD)
 • Ulkoinen tallennus: SD-muistikortti
 • Korvakuulokeliitäntä (stereo mini jack), Master Out (L/MONO, R) jacks: 1/4-inch phone type
  MIDI (IN, OUT) connectors
 • USB-bus Power tai paristokäyttö (4 x AA)
  USB port: USB B type (Audio, MIDI)
 • Mitat: 224 mm (W) x 132 mm (D) x 61 mm (H)
 • Paino: 716 g

Kysy lisätietoja

Linkki valmistajan kotisivuille