Uutuus!
MC-707 GROOVEBOX:issa on kaikki tarvittava musiikin tuottamiseen studiossa tai livenä ilman tietokonetta. Käytössäsi on kahdeksan raitaa äänittämiseen, sekvensseri, syntikoita ja efektejä sekä tarkoin valittu paletti soundeja, looppeja ja fraaseja. Äänitä audiota ja MIDI:ä - ajoituksia tarkkaan halliten - ja säädä liukuja ja säätimiä tunteen mukaan, hetkessä eläen. Kun käytössäsi on näin massiivinen potentiaali, olet valmis mihin tahansa tyyliin tai luomaan oman uuden jutun.
949,00 (sis. alv 24%)

Saat sähköpostia kun tuotetta on taas varastossa

Osamaksulla alk. 34,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Kysy
Tuotekoodi
MC707
Tässä modernissa GROOVEBOX:issa on paljon voimaa yksissä kuorissa. Se on monipuolinen ja muokattava, silti hauska ja käyttäjäystävällinen, aina valmiina uuden luomiseen. Sävellä tunnettujen artistien ja äänisuunnittelijoiden rakentamien valmiiden soundien, biittien ja fraasien kokoelmasta. Rakenna vapaasti yhdistellen looppeja ja one-shot -sampleja melodisten fraasien kanssa, omat audioäänitykset ja MIDI-sekvenssit mukaan lukien. Äänitä ja triggaa klippejä, sovita uudelleen, re-samplaa, äänitä automaatiota ja tee koko paketin soinnista valtava raitakohtaisilla ja globaaleilla efekteillä

MC-707:n kahdeksanraitainen sekvensseri on optimoitu tämän päivän elektroniseen painottuvien musiikkityylien ja niiden alati muuttuvien alatyylilajien joustavaan tuotantoon. TR-REC step-sekvensseri on juuri kuten Rolandin klassisissa rumpukoneissa, erinomainen rytmiosien nopeaan rakentamiseen. Mukana on myös 16 ultraherkkää padia soittamista tai rumpuosien, melodisten bassolinjojen tai polyfonisten sointukulkujen ohjelmointia varten. Sekvensseriklippeihin tallentuu nuottitiedon lisäksi myös säätimien liikuttelut. Näin saat tehtyä dramaattisia, liikkuvia efektejä kuten vaikkapa pitkän ja syvän kaiun yhdellä clapille, hitaita filtteripyyhkäisyjä ja paljon muuta.

MC-707:ssa on uusin ääniyksikkömme, jossa virtuaalianaloginen ja moderni PCM yhdistyvät. Se on joustava, tehokas ja saat pureuduttua syvälle sen äänimahdollisuuksiin. Siinä on legendaaristen, elektronisen musiikin peruskallioon kuuluvien Rolandin rumpukoneiden ja syntikoiden soundit - mukana TR-808, TR-909, TB-303, JUNO-106 ja SH-101. Mutta MC-707 katsoo myös eteenpäin, modernit digitaaliset ja hybridisoundit ovat täydellisiä tulevaisuuden klassikoiden tekemiseen - tänään.

Syvän synteesin lisäksi MC-707:ssa on tehokas sampleri. Samplerissa on lennossa-äänitys -toiminto, joka tahdistuu projektin tempoon. Äänitä lauluja tai instrumenttiosuuksia tai lue ääntä omasta kirjastostasi, tee sitten sekvenssi tai triggaa fraaseja, one-shot -sampleja ja looppeja. Voit myös säätää ja väännellä sampleja leikkaamalla ja kääntämällä - tuloksena on inspiraatio ja tarkkuus, joka tapahtuu vain kun pääset omin käsin kontrolloimaan toimintoja.

MC-707:n massiivisen efektipaletin ansiosta musiikkisi soi viimeisteltynä ja täysin tuotettuna. Jokaisella kahdeksalla raidalla on oma efektiprosessori sekä valtava määrä variaatioita. Täyteläinen chorus syventää padeja ja muita syntikkasoundeja. Viiveet ja kaiut luovat tunnelmallisia tiloja ja lisäävät liikettä hienovaraisiin sekvensseihin. Overdrive, distortion ja vahvistinsimulointi tuovat syntikoiden, kitaroiden, rumpujen ja muiden sointiin reunaa ja intensiteettiä. Voit myös ajaa koko miksauksen suotimien, bit crusherien ja päälähdön kompressorin kaltaisten master-efektien läpi. Saat liimattua paketin yhdeksi ja lisättyä potkua.

Erilaisilla ohjaimillaan MC-707 antaa Sinun käydä kiinni musiikkiin ja muotoilla sitä tuntuvalla, fyysisellä tavalla. Jokaisen raidan liukusäätimet antavat mahdollisuuden miksata ja sovittaa osia saman tein, säätimiä voidaan vapaasi asettaa mille tahansa tarvitsemallesi parametrille. Voit myös äänittää säätimien liikkeitä ja saada ne toistumaan automaattisesti. Ja 8x2 padin setti käy moneen muuhunkin kuin rumpujen soittoon - voit syöttää melodioita ja sointuja velocity-tietoineen ja trigata myös audio- ja MIDI-klippejä.

Monipuolisen USB audio Interface-toiminnallisuuden ansiosta MC-707 soljuu mukavasti sisään ja ulos tuotantoympäristössäsi. Saat äänitettyä kaikki kahdeksan osaa omille raidoilleen audiotyöasemassa ja jatkettua kappaleen työstöä sillä. Tai samplaa soundit audiotyöasemalta ja käytä taustoja, stemmoja tai suosikkiplugarisi soundia seuraavalla keikalla.

MC-707 on päivitettävä ja laajennettava alusta, joka pysyy aina tuoreena. Pidä homma tuoreena uusilla loopeilla, one-shot -fraaseilla ja syntikkasoundeilla - kaikki löytyy verkosta.

Ominaisuuksia: • Äänigenerointi: ZEN-Core
 • Raitatyypit: Soitinääni, rumpu, Looper
 • Polyfonia: ZEN-Core 128 ääntä, LOOPER 8 ääntä
 • Clips: 128 kpl (16 per raita)
 • Äänet: yli 3000 soitinääntä, yli 80 rumpusettiä, User Sample, Looper Sample
 • User sample maksimipituus: 12 min mono, 6 min stereo
 • Looper Sample maksimipituus: n. 60 sec
 • Efektit: Raitakohtaiset multiefektit 90 tyyppiä, raitakohtainen EQ, Chorud/Delay 9 tyyppiä, Reverb 7 tyyppiä, Master Effect 90 tyyppiä, Master Compressore, Master EQ
 • Askelsekvensseri: 64 askelta
 • Looper: Time stretch, Pitch Shift
 • Näyttö: 256 x 80 LCD
 • Ulkoinen tallennusmedia: SD-kortti SDHC-tuella
 • Liitännät: Korvakuuloke, (stereo 1/4'')
  MIX OUT(L/MONO, R) 1/4'',
  ASSIGNABLE OUT(L,R) 1/4'',phone type
  SEND/RETURN(L/MONO, R) 1/4''
  EXT IN(L/MONO/MIC, R) 1/4'',
  MIDI (IN, OUT1, OUT2) liitännät, USB B type (Audio, MIDI)
  DC IN -liitäntä

Kysy lisätietoja

Linkki valmistajan kotisivuille