Uusi N1X-hybridipiano nyt erikoishintaan F-Musiikissa!

Uudistunut Yamaha N1X -hybridipiano on viimein saapunut F-Musiikkiin. Siinä yhdistyvät akustisen flyygelin aito soittotuntuma ja viimeisin digitaalinen ääniteknologia upeaksi kokonaisuudeksi. Yamaha N1X on ihanteellinen soitin esitystiloihin, joissa mm. lämmönvaihtelut, ilmankosteuden muutokset ja vetoisuus asettavat erityisvaatimukset pianon vireydelle. N1X soveltuu myös kompaktin muotoilunsa ansiosta kerrostaloasuntoon ammattipianistin tai edistyneen opiskelijan huoltovapaaksi harjoitteluvälineeksi.

F-Musiikki ja Yamaha juhlii yli 20 vuoden menestyksekästä yhteistyötä digitaalisten hybridipianojen parissa. Tästä syystä tarjoamme N1X AvantGrand -uutuushybridä rajoitetun ajan järisyttävään erikoishintaan 6 990 €. Ainoana toimijana Euroopassa myönnämme myös 10 vuoden takuun kaikille AvantGrand-sarjan hybridipianoille (NU1X, N1X ja N3X).

Katso täysin uudistunut AvantGrand -mallisto:

Uutuus YAMAHA N1X -hybridipiano
Akustisen flyygelin vasarakoneisto ja laadukas puukoskettimisto kompaktin elegantissa muodossa.

Nyt vain 6 990 € (Norm. 8 090 €)
Rajoitettu erä, kampanjahinta voimassa 15.5.2019 asti F-Musiikin myymälöissä (ei verkkokaupassa). Toimitusaika 2-4 viikkoa. Hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.

YAMAHA NU1X -hybridipiano
Maailman suosituin hybridipiano akustisen pystypianon vasarakoneistolla ja puukoskettimistolla.

YAMAHA N3X -hybridiflyygeli
Viimeisintä huipputeknologiaa edustava hybridisoitin akustisen premiumflyygelin vasarakoneistolla ja laadukkaalla puukoskettimistolla.