Käpylehmä-orkesterin ilmaiskonsertti F-Musiikki Vantaalla!

Valtakunnallinen Lastenmusiikkipäivä tulee taas!

Tänä vuonna juhlimme lauantaina 23.11. F-Musiikki Vantaalla Käpylehmä-orkesterin kanssa! Luvassa on ilmapalloja nopeimmille, pääsymaksuton konsertti klo 13, piirustus-/värityskilpailu lapsille ja lapsenmielisille sekä tietenkin huikeita, teemaan sopivia tarjouksia! Vapaa pääsy, saavuthan ajoissa.

AILEEN Melodica, 25 kosketinta. NYT VAIN 19,90 € (24,90 €)


TERRE Djembe 30 cm. NYT VAIN 22,90 € (32,90 €)


PURETONE-ukulelepaketti, punainen, NYT VAIN 32,90 € (39,90 €)

PURETONE-ukulelepaketti, sininen, NYT VAIN 32,90 € (39,90 €)

PURETONE-ukulelepaketti, natural, NYT VAIN 32,90 € (39,90 €)


ROHEMA KIDS -tuotteet -25%

Tuotteita rajoitettu erä. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Tarjoukset voimassa 23.11.2019 asti
Käpylehmä on mielikuvitusta, menoa ja meininkiä – kupsakkaa kieltä, musiikillisia muljautuksia, rempseä rytmi ja nauravat nassut.

Mitä jos leijona ei olekaan leijona vaan ehkä dinosaurus tai apina? Tykkääkö Helmeri laivakorpuista? Kuinka monta näätäkääröä on nuoren näätäpariskunnan kesäpesässä? Ja milloin on erityisen hyvä aika päivästä juoda piimää?

Lastenorkesteri Käpylehmä musisoi rakastetun kirjailija Kaarina Helakisan runoutta. Laulut on sävelletty 1988 ilmestyneen Annan ja Matiaksen laulut -kokoelman teksteihin. Yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä "Hulivilivuoren avain" marraskuussa 2018. Kuuntele Käpylehmää Spotifyssä!

Jenny Jumppanen, laulu. Anni Sarasti, piano ja laulu. Antti Wuokko, kitara, melodika, laulu. Jere Kolehmainen, perkussiot, laulu. San. Kaarina Helakisa, säv. Anni Sarasti, sov. Käpylehmä-orkesteri.


Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan!