Etsimme logistiikkatyöntekijää verkkokauppaamme Vantaalla.

F-Musiikki Oy (ent. Fazer-Musiikki) on täysin suomalaisomisteinen ja vakavarainen soittimien, esitystekniikan sekä nuottien maahantuoja ja myyjä. Yritys on alansa suurin toimija Suomessa. F-Musiikilla on yhdeksän myymälää ympäri maata, tukkumyynti, sekä huolto- ja asennustoimintaa.

Etsimme nyt logistiikkatyöntekijää verkkokauppaamme Vantaalla.


Logistiikkatyöntekijä

Työ sisältää erityisesti logistiikkatyötä jatkuvasti kasvavassa F-Musiikin verkkokaupassa. Työ sisältää myös asiakaspalvelun tehtäviä. Haemme tehtävään erityisen palvelualtista ja aktiivista henkilöä, joka tulee sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä. Logistiikka-alan ja kaupan alan työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös yleistietämys soittimista katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikainen, 37,5 tuntia viikossa. Työ alkaa marraskuussa 2020, tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 18.10.2020 klo 23.00, lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@f-musiikki.fi. Laita sähköpostin otsikoksi: Logistiikkatyöntekijä / F-Musiikki Vantaa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa verkkokauppapäällikkö Jaakko Luode, puh. 010 3207 334, ti-to klo 10-14.