Kielisoittimet eivät tietenkään rajoitu pelkästään kitaroihin ja bassoihin. Siispä myös F-Musiikilta löytyy ukulelet, banjot, mandoliinit ja muut kielisoittimet.

Ukulele


Havaijilta peräisin oleva ukulele on jo nimensä perusteella sympaattinen kielisoitin, jolla voi hyvin aloittaa kielisoittimien soittamisen. Ukulelet sopivat myös erinomaisesti kokeneemmalle soittajalle vaihteluksi esimerkiksi perinteisempään klassiseen kitaraan.

Ukulelen hinta ei rasita kukkaroa liikaa, sillä niiden hinnat alkavat muutamasta kymmenestä eurosta. Ehkä juuri edullisen hinnan vuoksi ukulelet ovatkin nostaneet suosiotaan suomalaisten keskuudessa viimeisten vuosien aikana. Myös niiden kompakti koko, pieni huoltotarve ja monipuoliset värivaihtoehdot ovat omiaan nostamaan ukulelen asemaa varteenotettavana soittimena. Ukulele on myös helppo ottaa mukaan matkalle, sillä se painaa vähän ja mahtuu pieneen tilaan.

Banjo


Banjot ja mandoliinit ovat myös vaihtoehtoja perinteisemmille kielisoittimille. USAsta peräisin oleva 5-kielinen banjo on persoonallinen soitin äänensä ja soittotapansa vuoksi. Banjoa soitetaan yleensä kolmella sormella siten, että sormien soittojärjestys vaihtuu lennosta. Niinpä yleisölle soittaminen voi näyttää todella nopealta. Nopeus selittää myös banjon omintakeisen äänen ja rytmin.

Mandoliini


Mandoliinin juuret ovat Italiassa ja toisin kuin esimerkiksi banjoa, mandoliinia eli maniskaa soitetaan yleensä plektralla. Tähän vaikuttaa osaltaan mandoliinin kielimäärä, sillä soittimissa on yleensä joko 12 tai jopa 16-kieltä.

SIKARILAATIKKOKITARA BLUES BOX

55,00 alk. 3,00/kk
Saatavuus: Heti
SEAGULL

Seagull M4 Merlin mahogany

169,00 alk. 7,00/kk
Saatavuus: Heti
Uutuus!
SEAGULL

Seagull M4 Merlin mahogany EQ

229,00 alk. 9,00/kk
Saatavuus: Heti
Uutuus!
SEAGULL

Seagull M4 Merlin spruce

169,00 alk. 7,00/kk
Saatavuus: Heti
Uutuus!
DUESENBERG

Alamo Lap Steel, Ivory

1 899,00
Saatavuus: Heti
GODIN

A8 Mandolin Cognac Burst w/bag

899,90 alk. 32,00/kk
Saatavuus: Heti
CAMAC

CAMAC VIPUHARPPU, 40-KIELTÄ

4 490,00
Saatavuus: Kysy
SEAGULL

Seagull M4 Merlin spruce EQ

229,00 alk. 9,00/kk
Saatavuus: Heti
SALO

SALO 5-KIELISEN KANTELEEN KIELISAJ

9,90 alk. 1,00/kk
Saatavuus: Kysy
Yhteensä 9 tuotetta