Nord Wood Keyboard Stand

CLAVIA
779,00 €

Saatavuus
 • Verkkokauppa Ei varastossa
 • F-Musiikki OuluVähän jäljellä
 • F-Musiikki VantaaVähän jäljellä
Lähetettävissä
7-15 arkipäivää
Tuotekoodi
NORDWOODKBSTD
Ominaisuudet
 • Puinen kosketinsoitinteline 88 koskettimen Nord Stage-pianoille
 • Standard -korkeus
 • Mattalakattu pinta
 • Metallinen alapalkki, jossa tila Nord Triple Pedal -yksikölle
 • Mitat: 1247 x 650 x 380 mm
 • Yhtensopiva seuraavien mallien kanssa: Nord Grand, Nord Piano 88, Nord Piano 2 HA88, Nord Piano 3, Nord Piano 4, Nord Stage Classic 88, Nord Stage EX 88, Nord Stage 2 HA88, Nord Stage 2 EX 88, Nord Stage 3 88
Lue lisää
Tuotekuvaus
Tyylikäs ja tukeva puinen teline Nord Stage-pianoille. Puupinnat on mattalakattu ja metallisessa alapalkissa on tila Nord Triple Pedal -yksikölle.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nord Wood Keyboard Stand
Arviosi
Lisää merkiltä CLAVIA
 1. nordstage376.png
  CLAVIA
  Nord Stage 3 HP76 stagepiano
  Nord Stage 3, jossa Kevyt 76 koskettimen Hammer Action Portable -koskettimisto (E-G), digitaaliset LED-drawbarit sekä sustain-pedaali.
  Nord Stage tarjoaa Nordin palkitut urku-, piano- ja synateknologiat yhdessä ja samassa paketissa! Se on nimensä mukaisesti keikkasoitin, ja sen ominaisuuksiin kuuluu loistava tatsi, selkeä käyttöliittymä sekä laaja kattaus Nordin parhaita soundiherkkuja pianoista urkuihin, syntikoista sähköpianoihin ja jousista kuoroihin.
  Kolmosversion myötä Nord Stage ottaa entistä tukevamman yliotteen kilpailijoistaan, sillä se tarjoaa Nord Lead A1:n synamoottorin sampletoistolla, Nord C2D:n urkumoottorin, entistä laajemman piano-osion, kaksi superkirkasta OLED-näyttöä, saumattoman soundien vaihtumisen, laajemmat split-toiminnot sekä uudistetut efektit. Nordin maine maailman parhaiden keikkavalmistajana perustuu soittajalähtöisyyteen. Jokainen uusi ominaisuus on tarkoin harkittu kädenojennus ammatimuusikoille, jotka kaipaavat soittimeltaan ilmaisun vapautta, selkeyttä, hyvää tatsia ja loistavaa soundia. Nord Stage 3 on tästä erinomainen esimerkki, sillä kaikki sen uutuusominaisuudet ovat kuin suoraan ammattisoittajan toiveunista!
  3 669,00 €
 2. npm_models.jpg
  CLAVIA
  Nord Piano Monitor V2
  Nord Piano Monitor on suunniteltu erityisesti Nord Piano Library -soundien lähikenttämonitoriksi. Nord Piano Monitor toistaa uskomattoman autenttisesti sähköpianon ja akustisen pianon syvän ja luonnollisen soundin. Lisävarusteena saatavan telineadapterin avulla voidaan monitorit kiinnittää suoraan Nord Piano 4, Nord Grand ja Nord Stage 3 (88 ja HP76) -malleihin.
  V2-versio sisältää bracket-kiinnikkeet
  619,00 €
 3. nordpiano573top.jpeg
  CLAVIA
  Nord Piano 5 73 stagepiano
  Palkittu Nord Piano on uusiutunut Nord Piano 5:sen muodossa. Mukana on kaksinkertaiset piano- ja samplesyntetisaattorimoottorit sekä laajennetut samplemuistitilat. Kolmella sensorilla varustettu koskettimisto yhdistettynä Nordin kehittämään Virtual Hammer Action -teknologiaan tarjoaa äärimmäisen autenttisen soittokokemuksen. Nordin maineikkaat ja avoimet pianosamplekirjastot ovat laadullisesti verrattavissa tietokonepohjaisiin megakirjastoihin.
  Tarjoushinta 2 029,30 € Normaali hinta 2 899,00 €