Nuotit

F-Musiikin laajasta valikoimasta löydät nuotit kaikille soittimille ja eri genreihin. Tutustu valikoimaamme rajaamalla valintaasi suodattimien avulla tai käyttämällä ylälaidan kätevää hakutoimintoa.

Nuotteja löytyy niin pianolle, bändisoittimille, orkesterisoittimille, jousisoittimille, puhaltimille, laulajille ja vaikkapa kapellimestarille. Nuottien vaikeusasteet vaihtelevat aloittelijoille sopivista nuoteista ammattisoittajille tarkoitettuihin nuotteihin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 97-120 / 7104

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
  1.  AHVENAINEN HARMONIKKA-AAPINEN
    AHVENAINEN HARMONIKKA-AAPINEN
    Tämä oppivihko on tarkoitettu lähinnä 5-8 vuotiaille vasta-alkajille, mutta se soveltuu myös vanhemmille ensimmäiseksi oppikirjaksi. Harmonikka-aapisen ohjelmisto käsittää tuttujen lastenlaulujen lisäksi tätä kirjaa varten sävellettyjä uusia lauluja, joihin on kirjoitettu myös teksti. Aapisen alkusivuilla tutustutaan nuottikirjoituksen perusteisiin, ja mukana on myös tarvittavaa musiikinteoriaa. Rytmitajua kehitetään harjoituksilla, joissa käsiä taputtamalla ja ääneen laskemalla opetellaan kappaleen rytmiä. Kirjassa on hauskoja lasten maailmaan liittyviä kuvia, joita pienet hanuristit itse voivat värittää. Lisätietoja
    17,99 €
  2.  AHVENAINEN PARHAIMMAT JOULULAULUT HARMONIKALLE
    AHVENAINEN PARHAIMMAT JOULULAULUT HARMONIKALLE
    Parhaimmatt joululaulut harmonikalle. Sovittanut Veikko Ahvenainen.

    Tämä nuottikirja sisältää 50 joulunajan sävelmää harmonikalle sovitettuina. Sovituksissa on otettu huomioon harmonikan erityispiirteet muihin soittimiin verrattuna, jolloin sekä diskantti- että bassopuolen soitto onnistuu luontevasti.

    Kokoelma sisältää perinteisiä suomalaisia joululauluja sekä hartaita joululauluja ja virsiä. Mukana on myös iloisia lasten joululauluja sekä tuttuja ulkomaisia ja uusia suomalaisia joulunajan sävelmiä. Sidottu, kovakantinen. Lisätietoja
    35,99 €
  3.  ALTAR BOYZ VOCAL SELECTION PVG
    ALTAR BOYZ VOCAL SELECTION PVG
    ALTAR BOYZ
    Piano/Vocal Selections
    Series: Vocal Selections
    Medium: Softcover


    Composer: Gary Adler
    Composer: Michael Patrick Walker


    Hailed as “a true original” by Broadway.com, this Off-Broadway sensation is a side-splitting megahit! Our songbook features a dozen vocal selections from the musical about a struggling Christian boy-band (with one nice Jewish boy) looking for their big break in the Big Apple.
    HL 00313344
    ISBN: 1423419693
    EAN: 9781423419693
    UPC: 884088106720
    Width: 9
    Length: 12
    Pages: 88 Lisätietoja
    24,99 €
  4.  ALTTOVIULISTIN ASTEIKKOKIRJA KARPPINEN  MODUS MUSIIKKI
    ALTTOVIULISTIN ASTEIKKOKIRJA KARPPINEN MODUS MUSIIKKI
    Alttoviulistin asteikkokirja on suunniteltu erityisesti alttoviulistin näkökulmasta ja sormituksissa on otettu huomioon sekä pienikätiset että suurta instrumenttia käyttävät alttoviulistit. Kirja etenee pääosin progressiivisesti. Aluksi kehitetään asemanvaihtotekniikkaa ja asematuntumaa yhden oktaavin asteikoilla ja murtosoinnuilla. Kvinttiympyrässä vahvistetaan rinnakkaisten kielten hallintaa ja asematuntumaa myös korkeissa asemissa. Kahden oktaavin asteikot ja murtosoinnut yhdellä kielellä täydentävät yhden oktaavin asteikkoja ja antavat valmiuksia neljän oktaavin asteikkojen harjoitteluun. Kromaattiset asteikot ja kokosävelasteikot ovat omana ryhmänään samoin kuin kvartit ja kvintit, joiden hallinta on välttämätöntä rinnakkaisten kielten sävelpuhtauden kannalta. Lisätietoja
    30,99 €
  5.  ALUSTA ALKAEN BASSOKITARA
    ALUSTA ALKAEN BASSOKITARA
    Selkeät kuvat auttavat sinua ensimmäisestä harjoituksesta lähtien aina taustaraitojen kanssa soittamiseen saakka.

    Tässä loistavassa oppaassa saat:

    • Selkeän opastuksen kuvien kera, etkä mitään pitkiä selostuksia

    • Käytännön ohjeita ja vinkkejä kytkemisestä, huoltamisesta, soittamisesta jne

    • Audioraidat kertovat, miltä sinun tulisi kuulostaa ja paljon muuta...

    • Täydelliset säestysraidat mukana soittamiseen Lisätietoja
    20,99 €
  6.  ALUSTA ALKAEN CAJON
    ALUSTA ALKAEN CAJON
    Tämä opas kertoo kaikkein tärkeimmät asiat kun aloitat cajonin soiton. Selkeät kuvat auttavat ensimmäisistä harjoituksista taustaraitojen kanssa soittamiseen saakka!

    Tässä loistavassa oppaassa saat:

    • Selkeän opastuksen kuvien kera, etkä mitään pitkiä selostuksia.

    • Käytännön ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla pääset soittamaan pian.

    • Audioraidat kertovat, miltä sinun tulisi kuulostaa ja paljon muuta...

    • Täydelliset säestysraidat mukanasoittamiseen. Lisätietoja
    20,99 €
per sivu