Kotimaiset kokoelmat

View as Ruudukko Luettelo

26 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. 9789519548036.jpg
  KOMPPIA IKÄ KAIKKI METSÄKETO-REHNST TANSSIMUSIIKIN KÄSIKIRJA
  Martti Metsäketo, Seppo Rehnström: Komppia Ikä Kaikki – Tanssimusiikin käsikirja muusikoille, laulajille, tanssijoille (112 sivua, kierresidonta)

  Paritanssi on kuulunut suomalaiseen yhteiskuntaan yhtenä sen keskeisimmistä ilmiöistä jo parinsadan vuoden ajan. Komppia ikä kaikki on uraauurtava tanssimusiikin käsikirja, joka ensisijaisesti opastaa muusikkoja paritanssirytmien tyylikkääseen yhteissoittoon. Pitkän ja monipuolisen uran myötä alan johtavien asiantuntijoiden joukkoon jo vuosikausia kuulunut Martti ''Metsis'' Metsäketo on nuoremman kollegansa Seppo Rehnströmin kanssa koonnut yleisesti tunnetuista ja käytetyistä paritanssirytmeistä kokoelman nuotti- ja ääniesimerkkejä, jotka soveltuvat oppimateriaaliksi niin oppitunneille kuin itseopiskeluunkin. Toimitustyön kirjaan on tehnyt pieteetillä musiikkitoimittaja Pekka Nissilä.

  Ensimmäistä kertaa kotimaisessa julkaisussa yhdistetään sekä selitetään musiikin ja tanssiopetuksen terminologiaa siten, että tulos palvelee kaikkia osapuolia: muusikoita (laulajat mukaan lukien), sekä tanssin opettajia ja tanssin harrastajia. 36 rytmiesimerkkiä ovat nuotteina partituurimuodossa (rummut-basso-kitara-piano/haitari), ja äänitteinä vastaavan kokoonpanon lyhyinä, pariminuuttisina esityksinä.

  Musiikkiesimerkkien lisäksi kirjaan on taustoitukseksi koottu lyhyesti perustietoa eri tanssirytmien historiasta, ja siitä kehityksestä, mikä on johtanut niiden vakiintumiseen eurooppalaisessa paritanssikulttuurissa.

  Mukana seuraa CD-levy, jolla ovat kaikki kirjan rytmiesimerkit. Lisätietoja
  39,00 €
 2. 9789511308638.jpg
  PIANOHITIT 2 - KOMPPAA ITSE JYRKI TENNI
  Vapaan säestyksen aikakausi on alkanut! Pianohittien monipuolinen ohjelmisto ja opastus soittotekniikkaan tulevat kuin tilauksesta materiaalin kovaan kysyntään.

  Soittamisen ilo löytyy, kun tuttuja melodioita voi säestää helposti ja silti kuulostaa ammattilaiselta. Kirja opastaakin soittajan kuin huomaamatta vapaan säestyksen saloihin.

  Jokaista kappaletta seuraa esimerkki pianokompista, jolla kyseinen kappale voidaan säestää. Ehdotusten avulla soittaja pääsee nopeasti nauttimaan toimivista kompeista ja omasta osaamisestaan. Kaikista kappaleista löytyvät melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).

  Pianohitit 2 -ohjelmisto sopii myös laulettavaksi niin yksin- kuin yhteislaulunakin. 50 kappaleen joukosta löytyy jokaiselle jotakin, popista perinteisempään tanssimusiikkiin.

  Kovakantinen ja kierreselkäinen opus pysyy auki joka tilanteessa! Lisätietoja
  23,00 €
 3. 9789511336280.jpg
  PIANOHITIT POPPIA & BALLADEJA JYRKI TENNI
  Elton John, Wham, Blondie, Maarit, Buddy Holly, Lionel Richie, Tuure Kilpeläinen, Kaija Koo, Paul Anka, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Jukka Poika, Frank Sinatra, Anna Eriksson, Tehosekoitin, Ultra Bra ...

  Nyt säestät maailmanluokan artistien loistokkaita kappaleita ammattilaisen otteella!

  Kirja opastaa soittajan kuin huomaamatta vapaan säestyksen saloihin. Jokaista kappaletta seuraa esimerkki pianokompista, jolla kyseinen kappale voidaan säestää. Ehdotusten avulla soittaja pääsee nopeasti nauttimaan toimivista kompeista ja omasta osaamisestaan. Kaikista kappaleista löytyvät melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).

  Kokoelma sopii myös laulettavaksi. 50 kappaleen joukossa on koti- ja ulkomaisia hittejä popista upeisiin klassikoihin. Lisätietoja
  29,00 €
 4. 9789511335146.jpg
  SE BIISI KOSKETTI MELODIA/SANAT/SOINNUT
  MELODIA/SANAT/SOINNUT. Se biisi kosketti on yhteistyössä Teoston kanssa koottu kirja suurista suomalaisista biiseistä ja niihin liittyvistä hetkistä. Kirja perustuu Teoston toteuttamaan Se biisi kosketti -kampanjaan, jossa suuri yleisö sai jakaa muistoja ja tarinoita itselleen merkittävistä hetkistä, joihin liittyy joku kotimainen biisi. Kirjaan on koottu noin 50:n koskettavan kappaleen melodia ja sointumerkit sekä kappaleisiin liittyvät tarinat. Kaikki kampanjan aikana kerätyt tarinat on julkaistu sebiisikosketti.fi -nettisivustolla. Lisätietoja
  24,90 €
 5. 9789511382515.jpg
  KITARAHITIT SUOMIROCK
  Uuden Kitarahitit-kokoelman teemana on suomirock.

  Mukana on aiemmin sarjassa julkaistuja klassikoita sekä paljon uusia hittejä. Helposti tunnistettavien riffien ja soolojen opettelu käy kätevästi tabulatuurinuoteista. Sointumerkit ovat sanojen yhteydessä, ja jokainen tahti on näkyvissä myös pelkkiä sanoja seuraamalla. Anna kitaran laulaa vaan! Lisätietoja
  22,00 €
 6. 9789511336273.jpg
  PIANOHITIT 1 - KOMPPAA ITSE JYRKI TENNI
  Voiko säestäminen olla näin helppoa? Vihdoinkin voit säestää tuttuja melodioita helposti ja silti kuulostaa ammattilaiselta! Kirja opastaa soittajan kuin huomaamatta vapaan säestyksen saloihin.

  Jokaista kirjan kappaletta seuraa esimerkki pianokompista, jolla kyseinen kappale voidaan säestää. Ehdotusten avulla soittaja kuin soittaja pääsee nopeasti nauttimaan toimivista kompeista ja omasta osaamisestaan. Kaikista kappaleista löytyvät melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).

  PIANOHITIT-ohjelmisto sopii myös laulettavaksi niin yksin- kuin yhteislaulunakin. 50 kappaleen joukosta löytyy jokaiselle jotakin, uudesta popista perinteisempään tanssimusiikkiin. Lisätietoja
  23,00 €
 7. 9789511350972.jpg
  KAPINALLISTEN TYTTÖJEN LAULUJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
  MELODIA/SANAT/SOINNUT. Kyllä. Tytötkin soittavat kitaraa, tekevät biisejä ja laulavat. Asenteella.
  Kotimaisten artistien ja biisintekijöiden voimakkaita tulkintoja elämästä. Koskettavia, rajuja ja voimaannuttavia biisejä erilaisuudesta, aikuistumisesta ja tyttöjen välisestä ystävyydestä. Nuottikirjassa mukana mm. PMMP:n Joku raja, Ellinooran Nartut, SANNIn Että mitähän vittua, Erinin Vanha nainen hunningolla, Laura Närhen Mä annan sut pois ja Maija Vilkkumaan Ingalsin Laura. Lisätietoja
  22,00 €
 8. 9790803355018.jpg
  RESPECT JAZZ IN FINLAND VOL 1 THE REAL BOOK
  Respect – Jazz in Finland – The Real Book.
  Suomalaiset jazzsävellykset ovat nyt saaneet arvoisensa kodin. Pianisti Seppo Kantonen on koonnut kattavasti tällä hetkellä aktiivisesti toimivien suomalaisten jazzsäveltäjien teoksia samaan kirjaan. Kirjasarjasta on tulossa neljäosainen ja se on ensimmäinen lajiaan. Respect – Jazz in Finland 1. osa julkaistiin Viapori Jazz festivaalin yhteydessä 26.8.2017. Toinen osa julkaistaan vuoden 2018 aikana. Lisätietoja
  40,00 €
 9. 9789511421931.jpg
  SUURI TOIVELAULUKIRJA 25
  Pianosovitukset, sanat ja soinnut. Legendaarinen Suuri Toivelaulukirja -sarja kasvaa.

  Paljon toivottu uusin osa sisältää 129 sävelmän sanat ja pianosovitukset, jotka noudattavat tutuksi tulleiden levytysten sointia ja tunnelmaa. Tyylilajit kattavat laulumusiikin koko kirjon kansanlauluista uusimpiin iskelmiin – näin sarja sopii sekä musiikin ammattilaisille että harrastajille. Uusi toivelaulukirja sisältää vain sarjassa ennen julkaisemattomia lauluja. Tuttuun tapaan mukana on lyhyet taustaesittelyt jokaisesta kappaleesta. Lisätietoja
  34,90 €
 10. kuvio1.png
  KUVIONUOTIT 1 KAIKKONEN - UUSITALO
  Kuvionuotit on nuotinkirjoitusmenetelmä, jonka avulla on helppo oppia soittamaan. Kuvionuoteista hyötyvät kaikki, joille perinteisen abstraktin nuottikuvan omaksuminen on vaikeaa tai mahdotonta.
  Kirja sisältää 63 tuttua laulua lastenlauluista iskelmiin. Kuvionuoteissa nuotti-informaatio on merkitty konkreettisesti muotoja ja värejä käyttäen. Soitettava sävel löytyy helposti kirjan mukana tulevien, soittimeen liimattavien kuvionuottitarrojen avulla. Tarroja voi ostaa myös erikseen.

  Menetelmä soveltuu pianon, laattasoittimien, kanteleen, haitarin, kitaran, basson ja lyömäsoittimien opiskeluun. Musiikin opiskelun lisäksi kuvionuottimenetelmää voidaan hyödyntää terapiassa ja kuntoutuksessa. Lisätietoja
  44,00 €
 11. 9789515806185.png
  KUVIONUOTIT 4 KAIKKONEN - UUSITALO
  Uutuuskirja jatkaa aikaisempien kuvionuottikirjojen sarjaa. Laulut on valittu siten, että soittaminen onnistuu vasta-alkajalta, mutta haasteita löytyy myös kokeneemmalle soittajalle. Kirjan laulusto on laaja ja monipuolinen, joten suosikkikappaleita löytyy eri-ikäisille ja eri musiikkityyleistä pitäville.

  Yhteis- ja bändisoittoa varten kirjassa esitellään sovitusmalleja kuvionuottirytmikarttojen avulla.

  Kirjassa esitellään myös värinuottien avulla, miten kuvionuoteista voi siirtyä perinteiseen nuottikuvaan. Lisäksi kirjassa on ideoita kuvionuoteilla säveltämiseen.

  Kuvionuotteja käytetään musiikkikasvatuksen eri osa-alueilla aina varhaisiän musiikkikasvatuksesta, instrumenttipedagogiikkaan ja koulujen musiikinopetukseen asti. Lisäksi kuvionuotteja hyödynnetään laajasti erityisopetuksessa, kuntoutuksessa ja terapiassa. Kuvionuotit mahdollistavat soittamisen myös ilman opettajaa tai ohjausta. Kirja sisältää 70 kappaletta. Lisätietoja
  44,00 €
 12. 9789515806857.jpg
  KUVIONUOTIT 3 KAIKKONEN - UUSITALO
  Suositun Kuvionuotti-sarjan kolmas kirja sisältää aiemmin ilmestyneiden kirjojen tapaan lähes 70 laulua. Uutuutena Kuvionuotit 3 -kirjassa on värinuoteilla kirjoitettuja lauluja, joiden avulla voi aloittaa perinteisen nuottikuvan opiskelun. Kirjasta löytyy myös materiaalia ja ideoita kuvionuoteilla säveltämistä varten.

  Kuvionuoteissa nuotti-informaatio on merkitty konkreettisesti muotoja ja värejä käyttäen. Soitettava sävel löytyy helposti kirjan mukana tulevien, soittimeen liimattavien kuvionuottitarrojen avulla. Tarroja voi ostaa myös erikseen.

  Menetelmä soveltuu pianon, laattasoittimien, kanteleen, haitarin, kitaran, basson ja lyömäsoittimien opiskeluun. Musiikin opiskelun lisäksi kuvionuottimenetelmää voidaan hyödyntää terapiassa ja kuntoutuksessa.

  Laulut on jaettu
  • kansanlauluihin ja kotimaahan
  • lastenlauluihin
  • ikivihreisiin ja iskelmiin
  • hitteihin ja idoleihin
  • juhlalauluihin.

  Jokaisessa osiossa on helppoja lauluja vasta-alkajille ja haasteellisempia kappaleita jo pidemmälle edenneille. Lisätietoja
  44,00 €
 13. 9789515807137.png
  KUVIONUOTIT 2 KAIKKONEN - UUSITALO
  2019, 2. painos. Kirja sisältää 66 laulua ja se on jatkoa Kuvionuotit 1 - kirjalle.

  Kuvionuoteissa nuotti-informaatio on merkitty konkreettisesti muotoja ja värejä käyttäen. Soitettava sävel löytyy helposti kirjan mukana tulevien, soittimeen liimattavien kuvionuottitarrojen avulla. Tarroja voi ostaa myös erikseen.

  Menetelmä soveltuu pianon, laattasoittimien, kanteleen, haitarin, kitaran, basson ja lyömäsoittimien opiskeluun. Musiikin opiskelun lisäksi kuvionuottimenetelmää voidaan hyödyntää terapiassa ja kuntoutuksessa. Lisätietoja
  44,00 €
per sivu