18 blues guitar classics specially arranged for uke, with riffs and backup rhythms, in standard notation and tab.
22,00 (sis. alv 10%)

Osamaksulla alk. 2,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

32-20 Blues

Dead Shrimp Blues

Drunken Hearted Man

From Four Until Late

Honeymoon Blues

I Believe I'll Dust My Broom

I'm A Steady Rollin' Man (Steady Rollin' Man)

Kind Hearted Woman Blues

Little Queen Of Spades

Love In Vain Blues

Malted Milk

Me And The Devil Blues

Phonograph Blues

Stones In My Passway

Stop Breakin' Down Blues

Sweet Home Chicago

They're Red Hot

When You Got A Good Friend

Kysy lisätietoja