Mikrofonit

Mikrofonit ja kuulokkeet F-musiikin verkkokaupasta. Löydät tästä tuotekategoriasta laadukkaat mikit ja kuulokkeet ammattilaiskäyttöön sekä kotistudiolle. F-musiikilta löydät dynaamiset mikrofonit, kondensaattorimikrofonit, kuulokkeet ammattikäyttöön, langattomat järjestelmät ja muut tarvitsemaasi oheislaitteet, kuten mikrofonitelineet.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-48 / 604

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Mipro AT-90W Antenni 1-suunt. 470-1K MHz
    Mipro
    AT-90W Antenni 1-suunt. 470-1K MHz
    Suunnattava UHF aktiiviantenni
    Mipro AT-90W on laajakaistainen suuntaava UHF-monitoimiaktiiviantenni, jota voidaan käyttää myös passiiviantennina. Se saa käyttöjännitteen vastaanottimen tai antennijakajan TNC-antenniliitännän kautta koaksiaalikaapelia myöten. Antenni toimii taajuusalueella 470 MHz - 1 GHz ja sitä voidaan käyttää sekä lähetys- että vastaanottoantennina. AT-90W soveltuu aktiiviantennina ACT-sarjan langattomille mikrofonijärjestelmille, passiiviantennina sitä voidaan käyttää myös In-ear korvamonitori järjestelmiin. Parhaan vastaanoton saamiseksi suositellaan kahden AT-90W:n käyttöä. Vahvistusta 0 - 12 dB käytetään kompensoimaan koaksiaalikaapeleiden vaimennushäviöitä. Jos antennia käytetään suoraan ACT -sarjan UHF vastaanottimen tai AD-708 antennijakajan sisääntulossa, vahvistus on vakio +12 dB. Käytettäessä AD-708 antennijakajaa tai AD-702 antennisignaalin ohjainadapteria, vahvistus säädetään automaattisesti kaapelihäviön mukaan. Lisätietoja
    364,00 €
  2. Bose Bose Videobar VB-S
    Bose
    Bose Videobar VB-S
    BOSE Professional Videobar VB-S on kaikki yhdessä USB-videoneuvottelulaite 4K automaattirajauskameralla, joka tarjoaa huippuluokan äänen ja kuvan pieniin kokoushuoneisiin.
    Neljän automaattisen suuntamikrofonin, 4K Ultra-HD-kameran ja tunnetun Bose-äänentoiston ansiosta BOSE Videobar VB-S auttaa tiimityöskentelyssä ja tehokkaassa kokousten pitämisessä. 4 säädettävää suuntamikrofonia tekevät keskusteluista luonnollisempia keskittymällä aktiivisesti ääniin: poisrajainalgoritmit auttavat hylkäämään ei-toivotun äänen ja automaattinen EQ tarjoaa optimoidun äänen kaikille osallistujille.
    4K Ultra-HD-kamera tarjoaa laajan kuvakulman, joka auttaa kokouksen osallistujia kommunikoimaan ja näkymään selkeämmin. BOSE VB-S toimii Microsoft Teamsin, Zoomin, Google Meetin ja monien muiden suosittujen yhteensopivien viestintäalustojen kanssa, tuoden parannetun videon ja äänen suorituskyvyn.
    Yhden kaapelin liitettävyys ja tyylikäs matalaprofiilinen muotoilu ovat mahdollisia tunnetun Bose Professional -tekniikan ansiosta, mikä mahdollistaa kaiuttimien, mikrofonien ja elektroniikan asettamisen lähelle toisiaan samalla kun tarjotaan upeaa suorituskykyä ilman häiriöitä. Lisätietoja
    899,00 €
per sivu