ROLI Songmaker Kit modulaarinen studio
Uutuus!
ROLI BLOCKS on uudenlainen tapa luoda musiikkia, yhdessä tai yksin. Kätevät ja taskuunsopivat BLOCKS-ohjaimet hallinnoivat NOISEA, iOS-applikaatiota, ja lopputuloksena on intuitiivinen käyttöliittymä joka antaa musiikin puhua, ja sopii kenelle tahansa, heillekin jotka eivät koskaan aikaisemmin ole soittaneet mitään soitinta. Vasta-alkajille BLOCKS tarjoaa mahdollisuuden muuttaa visiot suoraan musiikiksi, ammattilaisille taas uuden tavan ajatella ja päästä irti rutiineista. ROLI BLOCKS-yksiköiden kosketusherkkä käyttöpinta seuraa sormien liikkeitä. Kontrolloi NOISEA yhdellä BLOCKSILLA tai liitä useampi yhteen, tallenna useimmin tarvitsemasi toiminnot pikapainikkeiden alle, ja laaja valikoima ääniä, efektejä ja musiikin elementtejä on kirjaimellisesti sormenpäissä. ROLI BLOCKS laajenee tarpeen mukaan ROLI BLOCKS -moduleja voi järjestellä eri tavoin, ja siten luoda kokonaisuuden joka sopii kulloiseenkin tarpeeseen. BLOCKS-yksiköt kiinnittyvät toisiinsa magneettisesti, ja niitä voi liittää yhteen aina vain lisää, sen mukaan kuin käyttöjärjestelmä tulee tutuksi ja tarpeet ja vaatimukset kasvavat. ROLI BLOCKS kasvaa käyttäjän mukana.
489,00 (sis. alv 24%)

Saat sähköpostia kun tuotetta on taas varastossa

Osamaksulla alk. 18,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Kysy
Tuotekoodi
ROLISONGMAKERKIT

Seaboard Block


ROLI BLOCKS -järjestelmän tehokas ja ilmaisuvoimainen kontrolleri Seaboard Block toimii sekä itsenäisesti, että kytkeytyy muihin ROLI BLOCKS -modulijärjestelmän yksiköihin.

Uuden sukupolven koskettimisto Seaboard Block korvaa perinteisen koskettimiston pehmeällä, paineentunnistavalla pinnalla joka reagoi erilaisiin kosketuksiin. Se on itsessään ilmaisuvoimainen soitin, ja monipuolisesti laajennettavissa muiden ROLI BLOCKS -yksiköiden avulla.

Seaboard Block sisältää laajan äänikirjaston jousisektioista syntetisaattoreihin, ja kokonaisuus on muokattavissa niin mobiililaitteilta kuin työasematietokoneilta mukana seuraavan ohjelmiston avulla. Äänikokoelma on laajennettavissa erilaisilla soundpack-lisäkirjastoilla joiden takaa löytyy sellaisia tekijänimiä kuin Steve Aoki, RZA ja WondaGurl.
Seaboard Block on toistaiseksi pienikokoisin, helpoimmin mukana liikuteltava, monimuotoisin ja kustannusedullisin Seaboard-kontrolleri ROLIn moneen kertaan palkitussa, ainutlaatuisen innovatiivisessa ja käyttökelpoisessa Seaboard-perheessä.

Ominaisuudet: • Aito, palkittu Seaboard-kontrolleri
 • 5D kosketustekniikka: Strike, Press, Glide, Slide, Lift
 • 24 keywave-kosketinta, kahden oktaavin koskettimisto
 • Mukana yli 200 äänen kirjasto
 • Langaton, vapaasti liikuteltavissa
 • Ohjelmapaketissa NOISE, Equator Player, BLOCKS Dashboard
 • Kytkeytyy muihin ROLI BLOCKS -yksiköihin

  Tekniset tiedot:


 • Liitännät: USB-C port (MIDI out ja virransyöttö), täysi MIDI-yhteensopivuus USB ja Bluetooth LE -väylillä, 8 BLOCKS DNA -liittimet
 • Virtalähde: paristo
 • Mitat 282mm x 141mm x 247mm
 • Paino: 710g

Kysy lisätietoja