Ammattitason USB-kondensaattorimikrofoni kardioidi-suuntakuviolla
259,00 (sis. alv 24%)

Osamaksulla alk. 10,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »
Saatavuus
4-8 työpäivää
Tuotekoodi
MICPLUS
Apogee MiC Plus on USB-mikrofoni huippustudiolaadulla. Äänityslaitteeksi käy niin iPad, iPhone, iPod touch, Mac kuin PC:kin. MiC Plus mahdollistaa parhaiden ottojen tallentamisen erittäin korkealla äänenlaadulla missä ja milloin vain. Voit tallentaa mitä tahansa ääntä vokaaleista puheeseen ja instrumenteista haastatteluihin sekä kaikkea tältä väliltä.
MiC Plus on tarpeeksi pieni mahtuakseen taskuun, ja se tukee iOS-laitteita siinä missä tietokoneitakin. Niinpä se on täydellinen väline reissuäänityksiin. MiC Plus sisältää huoppulaadukkaan kapselin, ja se on sekä herkkyydeltään että gain-varaltaan verrattavissa parhaiden studioiden parhaisiin laitteisiin. Paremmalta kuulostavaa USB-mikrofonia ei ole löydettävissä tästä hintaluokasta eikä lähimailtakaan!
Voit unohtaa mutkikkaat asennukset, sillä sinun tarvitsee vain kytkeä MiC Plus iOS-laitteseen tai tietokoneeseen ja valita se äänilähteeksesi. Näin olet valmis aloittamaan äänityksen lempiohjelmallasi.
Itse asiassa Apogee MiC Plus on paljon enemmän kuin pelkkä mikrofoni, sillä se sisältää mikrofonin lisäksi myös huippulaadukkaan etuasteen sekä A/D- ja D/A-muuntimet. Ja sokerina pohjalla MiC Plus:sta löytyy stereokuulokelähtö Blend-säädöllä viiveettömään monitorointiin!

  • Ammattitason kondensaattorimikrofoni kardioidi-suuntakuviolla
  • PureDIGITAL-liitäntä – huippuluokan äänenlaatu, jopa 24-bit/96kHz-resoluutio
  • Mikrofonietuasteessa 46dB gain-vara, digitaalisesti kontrolloitu suuremman tarkkuuden saavuttamiseksi
  • Tehokas kuulokelähtö Blend-ominaisuudella viiveettömään monitorointiin
  • Ei tarvetta asennukselle, kytke kiinni ja äänitä!
  • Made in the U.S.A

Kysy lisätietoja