Mullistava Nuraphone! Maailman ensimmäinen kuuloke, joka mittaa kuulosi uskomattomalla otoakustisella teknologialla ja tekee juuri sinunen korvillesi sopivan, täydellisen kuuloprofiilin. Kuule kaikki rakastamasi kappaleet, nyt ensimmäistä kertaa niin kuin se on tarkoitettu kuultavaksi - Music in full color!
399,00 (sis. alv 24%)

Saat sähköpostia kun tuotetta on taas varastossa

Osamaksulla alk. 15,00/kk!

Lisätietoja osamaksusta »

Ilmainen toimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin!

Saatavuus
Kysy
Tuotekoodi
NURAG2
Kuulokkeet ovat rakenteeltaan mielenkiintoinen in-ear / over-ear -hybridi, joka mahdollistaa kaikkien taajuuksien toiston ennenkuulumattomalla tavalla. Bassot potkii juuri niinkuin pitää ja ylä-äänet ovat kristallin kirkkaat. Kuulokkeissa on perinteisen vastamelu-toiminnon sijaa ''Social mode''. Kun Social mode on päällä, kuulokkeiden mikrofoni poimii ympäröivät äänet ja toistaa ne juuri sopivalla voimakkuudella kuulokkeista, jotta et jää mistään paitsi. Kun vastamelu-toiminto on päällä, et kuule mitään muuta kuin musiikin, kaikessa kauneudessaan. Nämä kuulokkeet täytyy kokea itse. Sen jälkeen, takaisin päin ei ole kääntymistä!

Ominaisuuksia:  • Erittäin pitkä akunkesto
  • 2-Toimiset kosketuskontrollit molemmissa kupeissa
  • Bluetooth AptX-HD
  • Toimii myös johdollisena, valinnaisella analogi-, lightning-, tau USB-kaapelilla
  • Pakettiin sisältyy kuulokkeet, laadukas, kestävä kuljetuskotelo, latausjohto ja 3:t erikokoiset sovituskappaleet korviin
  • Toimii myös puhelimen kanssa hands-free kuulokkeilla

Kysy lisätietoja

Linkki valmistajan kotisivuille