F-Kielisoitinverstas

Kielisoitinverstas sijaitsee F-Musiikki Vantaan toimitiloissa osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa.
Lue lisää


F-Elektroniikkahuolto. Digitaalipianot, Kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.

Huollamme tai huollatamme kaikki myymämme digitaalipianot, kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.
Lue lisää

F-Pianoverstas. Akustiset pianot ja flyygelit. Ei Clavinovat ja muut keyboardit. Kts. Elektroniikkahuolto.

F-Musiikki Oy (entinen Musiikki Fazer) toimii Bösendorfer, Grotrian Steinweg ja maailman suurimman pianovalmistajan, Yamahan maahantuojana. Yamahaa olemme maahan tuonneet noin 50 vuotta. Lue lisää


Flyygelin peruskorjaus

Vuosien ammattikäyttö aiheuttaa mekaanisessa laitteessa kulumista ja vanhentumista monin osin. Esimerkiksi huopavasarat kuluvat, ääni muuttuu, kielitys ikääntyy, nahka-, huopa- ja kangasosat kovettuvat ja painuvat.
Lue lisää

Virityspalvelut

Kaikki verstaamme työntekijät ovat toimineet pianonvirityksen ammattilaisina niin kodeissa, kouluissa musiikkioppilaitoksissa kuin konserttisaleissakin. Yhteensä meillä on työkokemusta jo yli 90 vuotta! Piano on mekaaninen laite, joka tarvitsee huoltoa. Lue lisää

Puhallinsoittimien huolto

Jarmo Parkusjärvi huoltaa puhallinsoittimia seuraavan kerran lauantaina 21.03.2020 Vantaan toimipisteessä, Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Tuo soittimesi huoltoon Vantaan toimipisteeseen perjantaihin 20.03.2020 mennessä. Voit myös tuoda soittimesi vaihtoehtoisesti Espoon tai Helsingin toimipisteeseen torstai 19.03.2020 mennessä, niin se viedään sieltä huoltoon Vantaalle.


Lue lisää

F-Rental

F-Vuokrasoittimissa on kevyt valikoima soittimia ja äänentoistolaitteita erilaisiin tilaisuuksiin.
Lue lisää