F-Kielisoitinverstas

Kielisoitinverstas sijaitsee F-Musiikki Vantaan toimitiloissa osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa.
Lue lisää


F-Elektroniikkahuolto. Digitaalipianot, Kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.

Huollamme tai huollatamme kaikki myymämme digitaalipianot, kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.

Lue lisää

F-Pianoverstas. Akustiset pianot ja flyygelit. Ei Clavinovat ja muut keyboardit. Kts. Elektroniikkahuolto.

F-Musiikki Oy (entinen Musiikki Fazer) toimii Bösendorfer, Grotrian Steinweg ja maailman suurimman pianovalmistajan, Yamahan maahantuojana. Yamahaa olemme maahan tuonneet noin 50 vuotta. Lue lisää


Flyygelin peruskorjaus

Vuosien ammattikäyttö aiheuttaa mekaanisessa laitteessa kulumista ja vanhentumista monin osin. Esimerkiksi huopavasarat kuluvat, ääni muuttuu, kielitys ikääntyy, nahka-, huopa- ja kangasosat kovettuvat ja painuvat.
Lue lisää

Virityspalvelut

Kaikki verstaamme työntekijät ovat toimineet pianonvirityksen ammattilaisina niin kodeissa, kouluissa musiikkioppilaitoksissa kuin konserttisaleissakin. Yhteensä meillä on työkokemusta jo yli 90 vuotta! Piano on mekaaninen laite, joka tarvitsee huoltoa. Lue lisää

Puhallinsoittimien huolto

Puhallinsoitinkorjaaja Jarmo Parkusjärvi huoltaa puhallinsoittimia seuraavan kerran Vantaan toimipisteessä lauantaina 06.02.2021. Tuo soittimesi Vantaan myymälään, Antaksentie 4, 01510 Vantaa, perjantaihin 05.02.mennessä. Vaihtoehtoisesti voit tuoda soittimesi myös Espoon tai Helsingin myymälään torstai 04.02. mennessä. Soitin toimitetaan sieltä Vantaalle huoltoon.

Jos koronarajoituksiin tulee tiukennuksia saattaa huoltopäivä peruuntua.

Lue lisää

F-Rental

F-Vuokrasoittimissa on kevyt valikoima soittimia ja äänentoistolaitteita erilaisiin tilaisuuksiin.
Lue lisää