F-Kielisoitinverstas

Kielisoitinverstas sijaitsee F-Musiikki Vantaan toimitiloissa osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa.
Lue lisää


F-Elektroniikkahuolto. Digitaalipianot, Kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.

Elektroniikkahuolto on suljettu 13. ja 14. Helmikuuta sairastapauksen johdosta.

Huollamme tai huollatamme kaikki myymämme digitaalipianot, kosketinsoittimet, mikserit ja muut elektroniset instrumentit.
Lue lisää


F-Pianoverstas. Akustiset pianot ja flyygelit.

F-Musiikki Oy (entinen Musiikki Fazer) toimii Bösendorfer, Grotrian Steinweg ja maailman suurimman pianovalmistajan, Yamahan maahantuojana. Yamahaa olemme maahan tuonneet noin 50 vuotta. Lue lisää


Flyygelin peruskorjaus

Vuosien ammattikäyttö aiheuttaa mekaanisessa laitteessa kulumista ja vanhentumista monin osin. Esimerkiksi huopavasarat kuluvat, ääni muuttuu, kielitys ikääntyy, nahka-, huopa- ja kangasosat kovettuvat ja painuvat.
Lue lisää


Virityspalvelut

Kaikki verstaamme työntekijät ovat toimineet pianonvirityksen ammattilaisina niin kodeissa, kouluissa musiikkioppilaitoksissa kuin konserttisaleissakin. Yhteensä meillä on työkokemusta jo yli 90 vuotta! Piano on mekaaninen laite, joka tarvitsee huoltoa. Lue lisää

Puhallinsoittimien huolto

Jarmo Parkusjärvi huoltaa puhallinsoittimia seuraavan kerran Helsingin (Kaisaniemenkatu 7, 00100 Helsinki) toimipisteessä lauantaina 2. helmikuuta 2019.

Kiireellisissä tapauksissa toimitamme puhallinsoittimet huoltoon luotettavalle yhteistyökumppanillemme Jarmo Parkusjärvelle, Tampereelle.
Lue lisää
F-Rental

F-Vuokrasoittimissa on kevyt valikoima soittimia ja äänentoistolaitteita erilaisiin tilaisuuksiin.
Lue lisää