Kaikki akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -20%

Nyt kaikki F-Musiikki myymälöissä ja verkkokaupassa olevat uudet akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -20%! Tarjous koskee myös Silent-, TransAcoustic- ja Disklavier-malleja. Tarjous voimassa 26.10.-20.12.2020 F-Musiikin myymälöissä ja verkkokaupassa. Kuljetus neuvotellaan erikseen.


Kysy lisää pianoasiantuntijoiltamme:

Jami Huovinen, jami.huovinen@f-musiikki.fi, Puh. 010 320 7335

Veijo Laine, veijo.laine@f-musiikki.fi, Puh. 010 320 7363


Tule myymälään:

F-Musiikki Vantaa, Antaksentie 4

F-Musiikki Helsinki, Kaisaniemenkatu 7

F-Musiikki Espoo, Kauppakeskus Merituuli, Isonniitynkuja 2

F-Musiikki Turku, Viilarinkatu 1

F-Musiikki Tampere, Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, Pirkkala

F-Musiikki Oulu, Tyrnäväntie 1

F-Musiikki Kuopio, Kuninkaankatu 21

F-Musiikki Lappeenranta, Ratakatu 35

F-Musiikki Seinäjoki, Alvar Aallon katu 1


Selaa verkkokaupassa:

Yamaha-pianot

Yamaha-flyygelit

Yamaha Silent ja Disklavier10 vuoden takuu – ainoana Euroopassa!

Takuu koskee F-Musiikin maahantuomia YAMAHA European Version -pianoja ja -flyygeleitä sekä AvantGrand-sarjan hybridipianoja.Soittimet Suomen olosuhteisiin

1970–1980 -luvulla Yamahalla huomattiin että kuivemmilla markkina-alueilla ilmenee erinäisiä ongelmia kuten löystyviä viritystappeja, halkeilua kaikupohjassa jne. Tehdas lähti kalliiseen operaatioon ja tuotanto eriytettiin 1987. Asian Dry- ja European Dry -tuotantoon tuleva puu kuivataan kohdemaan ilmastollisiin olosuhteisiin sopiviksi. Tämä koskee sekä kaikupohjaan tulevaa kuusipuuta, viritystukkiin käytettäviä kovia puulajeja, että myös esimerkiksi flyygelin jalkoihin käytettävää puuraaka-ainetta. Tämän jälkeen talviaikamme erittäin kuivassa sisäilmassa Yamaha-pianot ovat osoittautuneet jopa hämmästyttävän kestäviksi. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamahat ovat European Dry- tai European Super Dry -tuotantoa. Tästä syystä uuden instrumentin hankinnassa turvallisin tie on hankkia soitin virallisen maahantuojan ja jälleenmyyjiemme kautta.