YAMAHA flyygelit ja pianot ovat vakiinnuttaneet asemansa maamme musiikkielämässä. F-Musiikki (Musiikki Fazer) otti Yamaha-instrumentit maahantuontiohjelmaansa jo 1960-luvun alussa.

Sen jälkeen niin harrastajat kuin ammattilaiset ovat oppineet luottamaan Yamahaan. Yamaha on valtamerkki laatua arvostavissa kodeissa ja erityisesti musiikkioppilaitoksissamme.

YAMAHA European VersionYamaha on ainoa pianonvalmistaja maailmassa, joka tekee eri ilmastoalueille instrumentit eri tavalla, vuodesta 1987 alkaen. Merkittävimmät erot ovat puun esikäsittelyssä, kuivauksessa ja käsittelyssä valmistuksen aikana ja edelleen jo valmiiden instrumenttien käsittelyssä ja varastoinnissa tehtaalla.

YAMAHA Disklavier1987 esiteltiin Yamahan optisiin sensoreihin perustuva aito Yamaha Disklavier. Disklavier lukee koskettimien liikkeet valokennoilla, tieto tallennetaan. Sen jälkeen Disklavier soittaa tallennetun tiedon akustisesti takaisin, pedaalin liikkeitä myöden.

Disklavieria voidaan käyttää "jukeboxina" ja nauttia huippupianistien esityksistä kotona tai julkisissa tiloissa. Toimii takuulla väsymättömänä harjoitussäestäjänä. Disklavieria on käytetty menestyksellisesti myös etäopetuksessa.

YAMAHA Silent1993 esiteltiin aito Yamaha Silent Piano. Pohjana koko suunnittelulle on aina ollut täysin muuttamaton akustinen Yamaha piano, johon on lisätty Silent-ominaisuus. Koskettimien liikkeiden optinen seuranta aina ollut aidon Yamaha Silentin toiminnan kulmakivenä. Nykyisin käytössä on portaaton, jatkuva tunnistus. Näin Silent toiminto ei vaikuta millään tavoin soittotuntumaan.

Yamaha Silent on yleistynyt niin että meilläkin kaikista uusista Yamaha pystypianoista noin kolmasosa on aitoja Yamaha Silent -malleja.

Sittemmin mallisto on uudistunut aika ajoin, yhteistä kaikille on se että soittimella voi halutessaan soittaa muita häiritsemättä kuulokkeiden avulla. Tai akustisesti, täysin kuten tavallisella akustisella pianolla.

YAMAHA flyygelin kehitysYamaha on kehittänyt flyygeli- ja pianomallistoaan jatkuvasti. Meiltä saat lisätietoa vanhempien flyygeleiden malliversioista. Päämerkintä on monessa mallissa säilynyt samana, kuten esimerkiksi flyygeli C3 tai piano U3, jotka ovat tunnettuja ja luotettuja klassikoita.

Kuitenkaan, esimerkiksi 1980 luvun C3 ja vaikkapa 1990-luvun C3, puhumattakaan nykyinen C3 eivät ole täysin vertailukelpoisia.

Esimerkiksi: 1985 esiteltiin C3E, kokonaispituudeltaan 183cm. 1991 esitelty C3F oli 186cm pitkä, mutta matalimman bassokielen pituus kasvoi 8cm. Ero on merkittävä soinnillisesti.

Yamaha piano- ja flyygelimallisto on uusiutunut merkittävin osin noin 10 vuoden välein tai useamminkin.

Yamaha instrumenttien virallinen maahantuoja on F-Musiikki Oy.Turvallisin tapa hankkia Yamaha-flyygeli tai piano on F-Musiikki Oy tai viralliset jälleenmyyjämme. Soittimissa on aina 5 vuoden takuu johon vastaa meidän Pianoverstaamme. Olemme ainoa soitinkauppa Suomessa, jolla on oma Pianoverstas ja omat pianoteknikot. Pianoteknikkomme palvelevat niin uusien kuin jo käytössä olevien instrumenttien viritysten, huoltojen ja peruskorjausten suhteen. Asiakkaina yksityiset, oppilaitokset ja konserttisalit.

F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ja Yamaha-flyygelit ovat aina European Version -tuotteita, jotka kestävät meidän ilmastossamme.
YAMAHA FLYYGELI

GB1KPWH VALKOINEN KIILTÄVÄ

12 890,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

GC1MPWH VALKOINEN KIILTÄVÄ

21 350,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

C1XPE MUSTA KIILTÄVÄ

23 990,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA FLYYGELI

C2XPM MAHONKI KIILTÄVÄ FLYYGELI

28 390,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA FLYYGELI

C2XPWH VALKOINEN KIILTÄVÄ

28 390,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

C3XPE MUSTA KIILTÄVÄ

29 990,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

C5XPE MUSTA KIILTÄVÄ FLYYGELI

35 690,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

C6XPE MUSTA KIILTÄVÄ FLYYGELI

39 990,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA FLYYGELI

C7XPE MUSTA KIILTÄVÄ FLYYGELI

45 990,00
Saatavuus: Heti
YAMAHA FLYYGELI

S6BPE MUSTA KIILTÄVÄ

59 590,00
Saatavuus: Heti
STEINWAY & SONS

M170PE MUSTA KIILTÄVÄ FLYYGELI

70 690,00
Saatavuus: Kysy
Yhteensä 11 tuotetta