YAMAHA flyygelit ja pianot ovat vakiinnuttaneet asemansa maamme musiikkielämässä. F-Musiikki (Musiikki Fazer) otti Yamaha-instrumentit maahantuontiohjelmaansa jo 1960-luvun alussa. Valikoimastamme löydät myös Bösendorfer flyygelit.

Sen jälkeen niin harrastajat kuin ammattilaiset ovat oppineet luottamaan Yamahaan. Yamaha on valtamerkki laatua arvostavissa kodeissa ja erityisesti musiikkioppilaitoksissamme.

YAMAHA European Version


Yamaha on ainoa pianonvalmistaja maailmassa, joka tekee eri ilmastoalueille instrumentit eri tavalla, vuodesta 1987 alkaen. Merkittävimmät erot ovat puun esikäsittelyssä, kuivauksessa ja käsittelyssä valmistuksen aikana ja edelleen jo valmiiden instrumenttien käsittelyssä ja varastoinnissa tehtaalla.

YAMAHA Disklavier


1987 esiteltiin Yamahan optisiin sensoreihin perustuva aito Yamaha Disklavier. Disklavier lukee koskettimien liikkeet valokennoilla, tieto tallennetaan. Sen jälkeen Disklavier soittaa tallennetun tiedon akustisesti takaisin, pedaalin liikkeitä myöden.

Disklavieria voidaan käyttää "jukeboxina" ja nauttia huippupianistien esityksistä kotona tai julkisissa tiloissa. Toimii takuulla väsymättömänä harjoitussäestäjänä. Disklavieria on käytetty menestyksellisesti myös etäopetuksessa.

YAMAHA Silent


1993 esiteltiin aito Yamaha Silent Piano. Pohjana koko suunnittelulle on aina ollut täysin muuttamaton akustinen Yamaha piano, johon on lisätty Silent-ominaisuus. Koskettimien liikkeiden optinen seuranta aina ollut aidon Yamaha Silentin toiminnan kulmakivenä. Nykyisin käytössä on portaaton, jatkuva tunnistus. Näin Silent toiminto ei vaikuta millään tavoin soittotuntumaan.

Yamaha Silent on yleistynyt niin että meilläkin kaikista uusista Yamaha pystypianoista noin kolmasosa on aitoja Yamaha Silent -malleja.

Sittemmin mallisto on uudistunut aika ajoin, yhteistä kaikille on se että soittimella voi halutessaan soittaa muita häiritsemättä kuulokkeiden avulla. Tai akustisesti, täysin kuten tavallisella akustisella pianolla.

YAMAHA flyygelin kehitys


Yamaha on kehittänyt flyygeli- ja pianomallistoaan jatkuvasti. Meiltä saat lisätietoa vanhempien flyygeleiden malliversioista. Päämerkintä on monessa mallissa säilynyt samana, kuten esimerkiksi flyygeli C3 tai piano U3, jotka ovat tunnettuja ja luotettuja klassikoita.

Kuitenkaan, esimerkiksi 1980 luvun C3 ja vaikkapa 1990-luvun C3, puhumattakaan nykyinen C3 eivät ole täysin vertailukelpoisia.

Esimerkiksi: 1985 esiteltiin C3E, kokonaispituudeltaan 183cm. 1991 esitelty C3F oli 186cm pitkä, mutta matalimman bassokielen pituus kasvoi 8cm. Ero on merkittävä soinnillisesti.

Yamaha piano- ja flyygelimallisto on uusiutunut merkittävin osin noin 10 vuoden välein tai useamminkin.

Yamaha instrumenttien virallinen maahantuoja on F-Musiikki Oy.


Turvallisin tapa hankkia Yamaha-flyygeli tai piano on F-Musiikki Oy tai viralliset jälleenmyyjämme. Soittimissa on aina 5 vuoden takuu johon vastaa meidän Pianoverstaamme. Olemme ainoa soitinkauppa Suomessa, jolla on oma Pianoverstas ja omat pianoteknikot. Pianoteknikkomme palvelevat niin uusien kuin jo käytössä olevien instrumenttien viritysten, huoltojen ja peruskorjausten suhteen. Asiakkaina yksityiset, oppilaitokset ja konserttisalit.

F-Musiikin maahantuomat Yamaha-flyygelit ovat aina European Version -tuotteita, jotka ovat suunniteltuja Suomen kuivaan ja kylmään ilmastoomme.

Tiesithän että Vantaan suurmyymälän yhteydessä on myös pohjoismaiden suurin flyygelinäyttely. Katso valikoimamme. Lisätietoa flyygelihankintoihin liittyen: Jami Huovinen / 010-320 7335 / jami.huovinen@f-musiikki.fi
YAMAHA

GB1KPE Flyygeli, musta kiiltävä

13 100,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

GB1KPWH Flyygeli, valkoinen kiiltävä

14 690,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

GC1MPWH Flyygeli, valkoinen kiiltävä

21 350,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C1XPE Flyygeli, musta kiiltävä

27 500,00
Saatavuus: Varastossa
YAMAHA

C2XPE Flyygeli, musta kiiltävä

29 290,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

DGB1KENPWH Disklavier flyygeli, kii

30 990,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

DGB1KENPWH Disklavier flyygeli, kii

33 190,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C2XPWH Flyygeli, valkoinen kiiltävä

33 490,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C2XPM Flyygeli, mahonki kiiltävä

33 490,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C3XPE Flyygeli, musta kiiltävä

35 490,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C5XPE Flyygeli, musta kiiltävä

44 190,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C6XPE Flyygeli, musta kiiltävä

48 900,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

C7XPE Flyygeli, musta kiiltävä

56 590,00
Saatavuus: Kysy
YAMAHA

S7XPE Flyygeli, musta kiiltävä

82 940,00
Saatavuus: Kysy
Yhteensä 17 tuotetta
Näytä sivulla