Saksofonit

Saksofoni on metallirunkoinen puhallinsoitin, joka on nimetty kehittäjänsä Adolphe Saxin mukaan. Saksofoni kuuluu metallisesta rungosaan huolimatta puupuhaltimien soitinperheeseen, johtuen sen äänen tuottamistavan vuoksi. Tutustu F-Musiikin saksofonivalikoimaan rajaamalla valintaasi suodattimien avulla tai käyttämällä ylälaidan kätevää hakutoimintoa.

Yleisimmät saksofonit ovat sopraanosaksofoni, alttosaksofoni, tenorisaksofoni ja baritonisaksofoni. Saksofoni on yleinen soitin sinfoniaorkesterille sävelletyissä teoksissa, ja saksofonisektio kuuluu puhallinorkesterien ja big bandien vakiokokoonpanoon. Saksofoni on myös yleinen soolosoitin erityisesti jazzissa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 49-72 / 621

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Jody jazz Alttosaksofonin suukappale HR* 6, Custom Dark
    Jody jazz
    Alttosaksofonin suukappale HR* 6, Custom Dark
    Jody Jazz HR* Custom Dark on markkinoiden ehkä kauneimmalta kuulostava kovakuminen alttosaksofonin suukappale. Tavoitteen saavuttamiseksi suukappale työstetään Chedeville®-kumista. CHR (Chedeville Rubber) on pehmeämpi ja puhtaampi kuin tavallinen kovakumi. CHR kumi tuottaa rikkaan, lämpimän äänen. Pyöristettyjen sivuseinämien ja suuren pyöreän kammion ansiosta ääni on ''hunajainen'' ja paksu. Kullattu messinkihela lisää harmonisten äänien määrää. Lisätietoja
    368,00 €
per sivu