Saksofonit

Saksofoni on metallirunkoinen puhallinsoitin, joka on nimetty kehittäjänsä Adolphe Saxin mukaan. Saksofoni kuuluu metallisesta rungosaan huolimatta puupuhaltimien soitinperheeseen, johtuen sen äänen tuottamistavan vuoksi. Tutustu F-Musiikin saksofonivalikoimaan rajaamalla valintaasi suodattimien avulla tai käyttämällä ylälaidan kätevää hakutoimintoa.

Yleisimmät saksofonit ovat sopraanosaksofoni, alttosaksofoni, tenorisaksofoni ja baritonisaksofoni. Saksofoni on yleinen soitin sinfoniaorkesterille sävelletyissä teoksissa, ja saksofonisektio kuuluu puhallinorkesterien ja big bandien vakiokokoonpanoon. Saksofoni on myös yleinen soolosoitin erityisesti jazzissa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 97-120 / 623

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Yamaha Digitaalinen saksofoni YDS-150
    Yamaha
    Digitaalinen saksofoni YDS-150
    Yamaha digitaalinen saksofoni YDS-150 tuo uusia ulottuvuuksia musiikin tekemiseen. Sopraanosaksofonin suukappale, hengitysanturi ja tuttu saksofonin koneisto messinkikelloineen tarjoaa autenttisen soitettavuuden yhdistettynä digitaalisiin mahdollisuuksiin. Soittimessa on 73 sisäänrakennettu ääntä ja ilmainen YDS-150 iOS / Android sovellus, jonka avulla voit muokata soitinta omien mieltymyksien mukaiseksi. Soitin on äärimmäisen monipuolinen, jonka analogisilla ohjaimilla soittaja voi kokeilla uusia tapoja herättää musiikki elämään. Midi USB tarjoaa entistä enemmän luovia mahdollisuuksia. Voit soittaa suosikkimusiikkisi kanssa joko AUX IN tai Bluetooth -audiovastaanottimella ja kytkeä kuulokkeet korville. Lisätietoja
    899,00 €
per sivu