F-Musiikin ja Rockwayn yhteistyö alkoi jo yli kuusi vuotta sitten ja on jatkunut hedelmällisenä tähän päivään asti. F-Musiikki ja Rockway on mm. jo parina vuonna peräkkäin järjestänyt yhdessä F-Musiikin Vantaan suurmyymälässä tapahtuman nimeltä Musiikin avoimet ovet, jossa pidetään show päällä 24 tuntia putkeen. Live-streamit maan kovimpien muusikoiden ja menestyneiden artistien klinikoista ja live-vedoista jatkuvat läpi yön ja samalla jaetaan palkintoja tuhansien eurojen edestä!


Mikä on Rockway?

Rockway.fi on kotimainen, jo yli seitsemän vuotta Suomessa toiminut yritys, jonka erikoisosaaminen on musiikkiopetusvideoiden suunnittelu, tuottaminen ja julkaiseminen. Se on harrastajamäärältään yksi Suomen suurimmista musiikkikouluista. Palveluun on rekisteröitynyt yli 55 000 musiikin harrastajaa. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja se sopii kaikenikäisille musiikinharrastajille. Palvelun käyttö ei edellytä erityistaitoja, eikä kalliiden laitteistojen hankkimista. Riittää, että on käytettävissä tavallinen uudehko kotitietokone laajakaistayhteydellä varustettuna sekä harjoiteltava instrumentti. Oppitunneissa on selkeä johdonmukaisuus, printattavat ja tallennettavat nuotit sekä tabulatuurit itseopiskeluun ja muun opiskelun tueksi.


Oppiaineet

Kaikki järjestettävät oppiaineet ovat käytettävissä kuten:

  • Piano
  • Kitara
  • Basso
  • Rummut
  • Laulu
  • Äänitys
  • Biisinteko


Oppimateriaalia löytyy niin aloittelijoille kuin pidempään soittaneillekin. Oppimisen apuna on myös muun muassa treenitaustanauhoja, tulostettavia nuotteja ja harjoituksia ja kysy ja vastaa -palstat. Rockway.fi:ssä on tällä hetkellä yli 3000 oppituntia ja yli 80 opettajaa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Mikko Kosonen Maija Vilkkumaan bändistä, Lauri Porra ja Matias Kupiainen Stratovariuksesta, Mikko Kaakkuriniemi Von Hertzen Brothersista ja muun muassa Leningrad Cowboysista tuttu Ben Granfelt. Pianonsoittoa opettavat Lenni-Kalle Taipale ja kumppanit. Laulua opettaa muun muassa Voice of Finlandissa menestynyt Elina Hjelt. Myös kitara- ja bassopuolella on tunnettuja muusikoita ja opettajia. Biisinkirjoituksessa sinua opastaa muun muassa Anssi Kela. Sisältöön ja oppitunteihin, kuten pianonsoiton opiskeluun voi tutustua tarkemmin vaikka heti tämän linkin kautta.