Stocker + 1000GB Hard drive

MADBOY
579,90 €

Saatavuus
 • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
STOCKERPLUS
Ominaisuudet
Sisältää 1000Gb kokoisen kovalevyn
Voit kytkeä laiteen internettiin joko ETHERNETin tai WLANin kautta
Digitaalinen sävelkorkeuden säätö, navigointi, suorat biisivalintanäppäimet ja muut päätoiminnot on sijoitettu etupaneliin, jotta voit käyttää laitetta ilman kaukosäädintä
Mikrofoniliitännät: 2 x 6.3 plugi ja 2 x XLR
Lue lisää
Tuotekuvaus
Kopioi karaokebiisit levyiltä, kovalevyiltä ja USB-tikuilta laitteen muistiin. Helppo kappalehakutoiminto. Osta biisit netistä kappale kerrallaan. Tallenna lauluesityksesi.
Luo soittolistoja lempikappaleistasi. Tulosta kappalelistat kaikista lauluistasi. Helppokäyttöinen SUOMENKIELINEN käyttövalikko
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stocker + 1000GB Hard drive
Arviosi
Lisää merkiltä MADBOY
 1. mini_maniac_pa35_front.jpg
  MADBOY
  Mini Maniac PA35 karaokekeskus
  Soitatpa karaokea tietokoneelta, tabletilta, television tai minkä tahansa älylaitteen kautta, kytkeminen tähän kompaktiin äänentoistopakettiin on todella helppoa.

  MadBoy® MINI MANIAC PA 3 on tehty käyttäen korkealaatuisia komponentteja hyödyntäen. Se on suunniteltu laulajille jotka arvostavat helppoutta, sekä laitteen helppoa liikuteltavuutta.  Laitteen mikseriosa (REMIX-35) on suunniteltu Suomessa. Siinä on käytetty parasta tekniiikkaa, josta esimerkkinä mikserin sävelkorkeudensäätö, joka on tuttu jo lähes legendaarisesta MadBoy® TONER 2 -laitteesta. Mikserissä on myös sisäänrakennettu bluetooth-vastaanotin, sekä nykyaikaiset ääniliitännät (USB/S/PDIF) ja mikseriä voi ohjata helposti etäältä mukana tulevalla kaukosäätimellä.  Kaiutinosa on ollut jo vuosia markkinoilla MINI MANIAC -laitteen kaiutinräkkinä, joten se on ns. kenttätestattu tuhansissa kotitalouksissa ympäri Eurooppaa.  Mikrofoneille ja musiikille on omat kolmealueiset ekvalisaattorit, joilla säädät soundin juuri mieleiseksi. Mikrofoneille on lisäksi omat kaikusäätimet, jolla säädät studiotasoista DSP-kaikua kahdelle laulajalle erikseen. Mikrofonien liittimet on sijoitettu sekä laitteen etu- että takapuolelle.  MINI MANIAC PA 3 on paras valinta pienen helposti kuljetettavan äänentoiston tarpeeseen.
  679,99 €
 2. mini_maniac_pa_31_front_copy2.jpg
  MADBOY
  Mini Maniac PA31 karaokekeskus
  Onpa karaokesoittimesi DVD-soitin, tietokone, tabletti, kannettava tai vaikka älypuhelin, voit silti kytkeä sen helposti tähän kompaktiin äänentoistoon.
  Voit kytkeä yhtä aikaa kaksikin eri soitinta ja vaihtaa niitä lennosta, vain painamalla nappia.

  MadBoy® MINI MANIAC PA 31 on tehty käyttäen korkealaatuisia komponentteja. Se on suunniteltu laulajille jotka arvostavat helppoutta, sekä laitteen helppoa liikuteltavuutta.

  Laitteen mikseriosa on suunniteltu Suomessa. Kaiutinosa on ollut jo vuosia markkinoilla MINI MANIAC laitteen kaiuttimena, joten se on ns. kenttätestattu tuhansissa kotitalouksissa ympäri eurooppaa.


  Mikrofoneille ja musiikille on omat kolmealueiset ekvalisaattorit, joilla säädät soundin juuri sellaiseksi kun sen pitää olla. Mikrofoneille on lisäksi omat kaikusäätimet, jolloin voit säätää molemmille laulajille kaiun erikseen. Mikrofonien liittimet on sijoitettu sekä laitteen etu- että takapuolelle.  MINI MANIAC PA 31 on loistava valinta pienen helposti kuljetettavan äänentoiston tarpeeseen.
  399,90 €