Akustiset kitarat aloittelijalle

Tästä kategoriasta löydät F-Musiikin suosittelemat klassiset ja teräskieliset akustiset kitarat aloittelijoille! Aloittelijalle sopii esimerkiksi edullinen akustinen kitara, jossa on laminaattikansi ja -koppa. Se on helppohoitoinen, stabiili ja helpposoittoinen kitara. Aloittelijan kitara ei välttämättä ole vielä se syväsointisin ja moniuloitteisin, mutta perushyvällä ja silti laadukkaalla kitaralla pärjää hyvin alkuun.

Suosittelemme tutustumaan myös F-Musiikin asiantuntijan tekemiin akustisen kitaran valintaoppaisiin: klassinen kitara aloittelijalle ja teräskielinen kitara aloittelijalle.

View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Ortega Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortega
    Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortegan RSTC5M on mattapintainen nailonkielinen kitara seetrikannella. Tämä Student-sarjan kitara tarjoaa enemmän kuin aloittelijan mallin ominaisuudet, ja se on laadukas ja helpposoittoinen vaihtoehto kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille.
    Kitaran rakenteessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten seetriä (laminoitua) kannessa, catalpaa sivuissa ja pohjassa sekä pähkinäpuusta valmistettua otelautaa. Mattanatural-väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja 4/4-koko tekee siitä sopivan kaikenkokoisille soittajille. Lisäksi Ortega Custom made -kielet ja kaulan leveys (52 mm) tarjoavat mukavan ja helposti hallittavan soittokokemuksen.
    Hanki oma Ortega-kitarasi ja sukella musiikin maailmaan! Lisätietoja
    159,90 €
    Arvio:
    80%
  2. Yamaha C40A KLASSINEN KITARA
    Yamaha
    C40A KLASSINEN KITARA
    Yamaha C40A on täysikokoinen klassinen kitara, joka tuo soittoharrastuksen jokaisen ulottuville. Kitaran helpon soitettavuuden, kauniin ja voimakkaan äänen ansiosta Yamaha C40A on mahdollisesti markkinoiden suosituin klassinen kitara. Soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja oppilaitoskäyttöön. Lisätietoja
    159,00 €
    Arvio:
    100%
  3. Yamaha CS40II Klassinen 3/4-kitara
    Yamaha
    CS40II Klassinen 3/4-kitara
    Yamaha CS40 on 3/4-kokoinen klassinen kitara. Kitaran helppo soitettavuus ja kaunis ääni on tehnyt CS-40:stä yhden markkinoiden suosituimmista nuorten kitaroista.
    Soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja oppilaitoskäyttöön. Lisätietoja
    149,00 €
    Arvio:
    100%
  4. Yamaha F310II Teräskielinen kitara
    Yamaha
    F310II Teräskielinen kitara
    Yamahan F-sarja on edullisempi versio suositusta FG-sarjasta. F-sarja on mainio valinta ensimmäiseksi teräskieliseksi kitaraksi.
    63,4 cm skaalan pituus tekee kitaran kevyeksi soittaa . Lisätietoja
    149,00 €
    Arvio:
    100%
per sivu