Syksyn ykköstuotteet ja supertarjoukset F-Musiikista!

Syksy on uuden aloittamisen ja oppimisen aikaa! Paras motivaatio harjoitteluun lähtee laatusoittimista. Kokosimme tähän syyskampanjaan sesongin hittituotteet niin aloittelijoille, kuin jo pidempään soittaneille.

F-Musiikin syyskampanjassa solisteina nähdään niin klassinen kitara, alttosaksofoni, digitaalipiano kuin poikkihuilu – ja paljon muuta!

>> KATSO KAIKKI SYKSYN YKKÖSTUOTTEET TÄSTÄ!

Tarjoukset ovat voimassa 17.8.-13.9.2020 F-Musiikin verkkokaupassa ja myymälöissä. Tervetuloa ostoksille!

Huom! Muistithan toimituskuluttomuuden? Toimitamme kaikki yli 50 € verkkokauppatilaukset ilman toimituskuluja ympäri Suomen.Nyt erä Yamaha Silent Pianoja digitaalipianon hinnalla!

Yamaha B1 SC2 Silent Piano on korkeatasoinen akustinen piano, jossa innovatiivinen digitaalitekniikka yhdistyy Yamahan arvostettuun pianonrakennusperinteeseen.

NYT RAJOITETTU ERÄ!
B1 SC2 PE Silent Piano (kiiltolakattu musta) tarjous 4 390 € (norm. 5 950 €)
B1 SC2 PWH Silent Piano (kiiltolakattu valkoinen) tarjous 4 690 € (norm. 6 290 €)

Tarjous voimassa 31.8.2020-13.9.2020 F-Musiikin myymälöissä ja verkkokaupassa. Tuotteita rajoitettu erä. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Piano toimitetaan lähimpään F-Musiikin myymälääsi. Kotiinkuljetus neuvotellaan erikseen.

10 VUODEN TAKUU - AINOANA EUROOPASSA!

Takuu koskee kaikkia F-Musiikin maahantuomia YAMAHA-pianoja ja -flyygeleitä sekä Yamaha AvantGrand-sarjan hybridipianoja.F-Musiikin myymälöissä voit asioida turvallisesti

Me F-Musiikissa noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja terveyteen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden käsien desinfiointiin.