U1 SH2 PE Silent Piano – maailman suosituin silent-piano!

Yamaha U1 on jo vuosikymmenten ajan ollut musiikkioppilaitosten, ammattilaisten ja vaativien kotipianistien laatustandardi. U1 SH2 PE on täysin uudistunut Silent-versio, jossa viimeisin digitaaliteknologia ja 130-vuotinen pianonrakennuksen taito yhdistyvät saumattomasti. U1 SH2 PE on European Dry -tuotantoa, jossa on otettu huomioon akustiselle pianolle vaativa pohjoinen ilmasto. U1 on myös Silent-integraatioltaan täysin ylivoimainen. Vuosikymmenien kehitystyö takaa jälkiasennettuihin Silent-toteutuksiin ja muihin kilpailijoihin verrattuna täydellisen soittotuntuman, parhaan soundin sekä markkinoiden nykyaikaisimmat tietokone- ja tablettilisäominaisuudet. Jos etsit loppuelämäsi pianoa, tätä tarjousta ei kannata jättää väliin!

Erikoistarjous: 9 990 € (norm. 13 590 €)

Tarjous voimassa 26.10.2019-15.12.2019 F-Musiikin myymälöissä. Toimitusaika 2-4 viikkoa. Piano toimitetaan lähimpään F-Musiikin myymälääsi. Kotiinkuljetus neuvotellaan erikseen.GB1KSC2 Silent -flyygeli – aito Yamaha-flyygeli pystypianon hinnalla.

Oletko aina haaveillut akustisesta flyygelistä? Haaveesi on kenties jäänyt toteuttamatta tilanpuutteen, ohueiden seinien tai korkeahkon hinnan vuoksi? GB1KSC2 Silent tarjoaa aidon Yamaha-flyygelin kompaktissa muodossa ennenkuulumattomaan hintaan! Uudistetun ESC2-Silent -järjestelmän ansiosta voit nauttia upeasta soittimesta ja edistyksellisestä teknologiasta vaikkapa keskellä yötä.

Erikoistarjous:
GB1K SC2 PE Silent -flyygeli (kiiltolakattu musta) tarjous 11 990 € (norm. 16 490 €)
GB1K SC2 PWH Silent -flyygeli (kiiltolakattu valkoinen) tarjous 12 990 € (norm. 17 990 €)

Tarjous voimassa 26.10.2019-15.12.2019 F-Musiikin myymälöissä. Toimitusaika 2-4 viikkoa. Piano toimitetaan lähimpään F-Musiikin myymälääsi. Kotiinkuljetus neuvotellaan erikseen.


Tiedustelut:

Jami Huovinen
jami.huovinen@f-musiikki.fi
Puh. 010 320 7335

Veijo Laine
veijo.laine@f-musiikki.fi
Puh. 010 320 7363


POHJOISMAIDEN SUURIN PIANOTALO.

F-Musiikki on pohjoismaiden suurin pianotalo yli 120 vuoden kokemuksella. Asiantuntijamme palvelevat niin yksityisasiakkaita kuin eturivin oppilaitoksia ja konserttitoimijoitakin.

Olemme toimineet Yamahan virallisena maahantuojana jo 1960-luvun alusta saakka, ja kaikki toimittamamme Yamaha-pianot on valmistettu ns. European Dry -puuraaka-aineesta, joka on kuivattu Suomen ilmasto-olosuhteisiin sopivaksi. Yamahan European Dry -pianot ovat osoittautuneet hämmästyttävän kestäviksi talven kuivassa sisäilmassa.

Olemme Suomen ainoa uusien pianojen maahantuoja, jolla on oma viisihenkinen pianohuolto ja korjausverstas, Sen henkilökunta on saanut koulutuksensa mm. Fazer-, Hellas-, Yamaha-, Steinway- ja Bösendorfer -tehtailla. Pianohuolto asioi päivittäin yksityis- ja yhteisöasiakkaiden, sekä kansainvälisten konserttipianistien kanssa.

Meiltä uudet pianot toimitetaan aina viritettynä, testattuna ja luovutushuolto tehtynä. Luovutushuollossa koneiston säädöt ja kohdistukset tarkastetaan ja korjataan tarvittaessa. Kaikki puuta vasten olevat ruuvit kiristetään ja pedaalimekanismien säädöt tarkistetaan. Yamaha Silent -järjestelmä kytketään verkkovirtaan ja ajetaan tehtaan asettamat testiohjelmat ja kalibroinnit. Näin varmistetaan että kaikki toimii moitteettomasti. Takuutodistuksen huolto-osuuteen jää merkintä virallisesta luovutushuollosta.


10 VUODEN TAKUU - AINOANA EUROOPASSA!

Takuu koskee F-Musiikin maahantuomia YAMAHA European Version -pianoja ja -flyygeleitä sekä AvantGrand-sarjan hybridipianoja.