Akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -25%

Tervetuloa Syksyn suureen pianopäivään lauantaina 24.10.2020 pohjoismaiden suurimpaan pianomyymälään, F-Musiikki Vantaalle.

Pianopäivän erikoistarjous!

Lauantaina 24.10.2020 kaikki F-Musiikki Vantaan myymälässä ja varastossa olevat uudet akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -25%! Tarjous koskee myös Silent-, TransAcoustic- ja Disklavier-malleja. Kuljetus neuvotellaan erikseen. Tarjous voimassa vain lauantaina 24.10. klo 10-16 F-Musiikki Vantaan myymälässä. Tule paikalle ja tee elämäsi edullisimmat pianokaupat!

iPad kaupan päälle!

Kun ostat uuden akustisen Yamaha-pianon tai -flyygelin F-Musiikki Vantaalla 24.10.2020, saat iPad 10,2" 32 GB WiFi:n kaupan päälle! Arvo 349 €.

Laaja valikoima ja asiantuntevat ammattilaiset!

Tervetuloa tutustumaan F-Musiikki Vantaan pianovalikoimaan. Tarjolla on kattavasti akustisia pianoja ja flyygeleitä sekä digitaalipianoja. Uusimpana lisäyksenä valikoimassamme ovat Kawai-pianot ja Kawai-digitaalipianot. Huippuasiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa pianon hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Voit halutessasi sopia tapaamisen asiantuntijoidemme kanssa etukäteen:

Jami Huovinen
jami.huovinen@f-musiikki.fi
Puh. 010 320 7335

Veijo Laine
veijo.laine@f-musiikki.fi
Puh. 010 320 7363

Tutustu pianoverstaaseen!

Tule tapaamaan Suomen arvostetuinta akustisten pianojen huoltotiimiä heidän omassa työympäristössään F-Musiikki Vantaalla. Pianoverstaan henkilökunta on tavattavissa Syksyn suuren pianopäivän ajan, ja jakaa mielellään tietoa niin akustisten pianojen perushuolloista kuin premium-flyygeleiden täysihuolloistakin.

SYKSYN SUURI PIANOPÄIVÄ FACEBOOKISSA


10 vuoden takuu – ainoana Euroopassa!

Takuu koskee F-Musiikin maahantuomia YAMAHA European Version -pianoja ja -flyygeleitä sekä AvantGrand-sarjan hybridipianoja.


Soittimet Suomen olosuhteisiin

1970–1980 -luvulla Yamahalla huomattiin että kuivemmilla markkina-alueilla ilmenee erinäisiä ongelmia kuten löystyviä viritystappeja, halkeilua kaikupohjassa jne. Tehdas lähti kalliiseen operaatioon ja tuotanto eriytettiin 1987. Asian Dry- ja European Dry -tuotantoon tuleva puu kuivataan kohdemaan ilmastollisiin olosuhteisiin sopiviksi. Tämä koskee sekä kaikupohjaan tulevaa kuusipuuta, viritystukkiin käytettäviä kovia puulajeja, että myös esimerkiksi flyygelin jalkoihin käytettävää puuraaka-ainetta. Tämän jälkeen talviaikamme erittäin kuivassa sisäilmassa Yamaha-pianot ovat osoittautuneet jopa hämmästyttävän kestäviksi. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamahat ovat European Dry- tai European Super Dry -tuotantoa. Tästä syystä uuden instrumentin hankinnassa turvallisin tie on hankkia soitin virallisen maahantuojan ja jälleenmyyjiemme kautta.


Palvelemme vastuullisesti

Me F-Musiikilla palvelemme Sinua vastuullisesti, ja toimimme voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti. Pidämme huolta turvallisuudesta kaikissa toimipisteissä. Ethän asioi myymälöissä, jos sinulla on koronaviruksen oireita. Kiitos!