Suomen ilmastoon suunnitellut Yamahan klassikkopianot nyt huipputarjouksessa – ja kymmenen vuoden takuulla!

Suomen ilmasto on vaativa myös instrumenteille – kuten pianoille. On erittäin tärkeää, että piano on suunniteltu ilmastoon sopivaksi, kuten myös se, että sitä huolletaan oikeaoppisesti. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat "European dry"- tai "European super dry"-tuotantoa, jossa on otettu huomioon akustiselle pianolle vaativa ilmasto. Myönnämme myös markkinoiden pisimmän takuun (10 vuotta) kaikille European Version -pianoille.

Paukkuvan pakkasen kunniaksi F-Musiikilla nyt huikea alennus Yamaha U1- ja b3-malleista:

Yamaha U1
Yamaha U1-piano on monivuotinen kestosuosikki pianistien keskuudessa. U1-piano on suorituskyvyltään erinomainen, ja siitä onkin tullut standardi muille saman hintaluokan pianoille. Yamahan U-sarja on ollut jo pitkään johtava valinta niin musiikkioppilaitoksissa, ammattilaisten keskuudessa kuin vaativampien kotipianistien käytössä. Väri: kiiltävä musta.

Nyt vain 7 690 € (Norm. 10 200 €)


Yamaha b3
B3-pianossa on muita saman sarjan pianoja suurempi äänipohja ja runko. B3-pianossa on korkealaatuinen vasarakoneisto, ja viisi tukevaa runkopalkkia äänipohjan takana stabiloimassa rungon rakennetta. B3 on erittäin suosittu valinta niin opetus-, koti- kuin ammattilaiskäytössäkin. Väri: kiiltävä musta.

Nyt vain 4 390 € (Norm. 5 950 €)


Tuotteita saatavilla rajoitettu erä. Kampanjahinnat voimassa 31.3.2019 asti F-Musiikin myymälöissä (ei koske verkkokauppaa). Toimitusaika 2-4 viikkoa. Hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.

Lisätietoja:
Jami Huovinen
jami.huovinen@f-musiikki.fi
Puh. 010 320 7335F-Musiikin pianoverstas palvelee

Tiesithän, että F-Musiikki Vantaalla palvelee oma pianoverstas, jonka asiantuntijat auttavat sinua mielellään huoltoihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä toimitettavat pianot tarkastetaan, huolletaan, säädetään ja viritetään pianoverstaan henkilökunnan toimesta aina ennen toimitusta.

F-Musiikin pianoverstas
Puh. 010 3207 340
pianoservice@f-musiikki.fi